УКР РУС

Яремчук: Хочу, щоб Гент став сходинкою в більш топовий клуб з Англії чи Іспанії

2 грудня 2017 Читать на русском

Нападник Гента Роман Яремчук розповів про свою адаптацію в Бельгії.

"Я вважаю, що свій потенціал я не розкрив навіть на 60%. Максимум показую 50-55% своєї гри. Велика заслуга тренера і колектива, які мені допомагають. Я з першого дня відчуваю себе, як в сім’ї. Про мене дбає тренер, мені дали перекладача – всі умови для того, щоб я прогресував. Я не можу підвести людей, я буду намагатися щодня приносити користь команді.

Яремчук: Тільки я сам винен в тому, що не заграв в Динамо

Важко було перші два тижні! Зараз я розумію більше 70% з того, що говорять тренери і гравці в команді. Я маю по 3 заняття англійської мови в тиждень. Айнглійська – дуже важливий компонент для життя в Бельгії, тому я серйозно ставлюся до питання, щодо вивчення англійської мови.

Я мріяв грати в Європі, в хорошій команді. Коли дізнався про інтерес Гента, то дуже захотів сюди перейти. Хочу, щоб Гент став сходинкою в більш топовий клуб з Англії чи Іспанії. В дитинстві мені подобався Мілан, бо там грав Шевченко, а зараз мої симпатії належать Тоттенхему і Наполі. Це дві команди в яких би я хотів в майбутньому спробувати свої сили.

В Генті ставлять найвищі завдання. Виходимо на кожну гру заради перемоги, заради красивої гри. Фантастична атмосфера на стадіоні, де люди постійно підтримують команду. В Україні такого немає. Ці неймовірні відчуття, коли скандують моє ім’я, коли ти забиваєш чи віддаєш асист. Коли ти виходиш на поле ти не думаєш ні про що, окрім перемоги. Я вважаю, що Гент має бути наверху турнірної таблиці", – передає слова Романа Яремчука FootballHub.