УКР РУС

Яремчук: Динамо ще не на тому рівні, на якому має бути

15 березня 2018 Читать на русском

Екс-захисник Динамо Іван Яремчук поділився очікуваннями на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

На думку Івана Яремчука, Динамо важливо не пропустити, аби втримати позитивний результат гостьового поєдинку, повідомляє офіційний сайт киян.

"Враховуючи поразку від Вереса та перемогу лише на останній хвилині над Зорею, можу сказати, що Динамо ще не на тому рівні, на якому має бути.

Головне – не програти. Зрозуміло, що Лаціо – одна з найкращих команд Італії, яка докладе максимум зусиль, щоб відігратися в Києві, і зберегти нульовий рахунок, як у випадку з АЕКом, може не вдатися. Вдома нещодавно програли і дортмундська Борусія, і ЦСКА, які не мали цього робити, тому розслаблятися ще зарано.

Думаю, вдома буде робитися ставка на гру від оборони, на контратаках із головним акцентом на те, щоб не пропустити. У італійців є хороший швидкий та різкий гравець Феліпе Андерсон, він мав достатньо моментів у першому матчі, можливо, з ним хтось зіграє персонально та щільно. Необхідно нейтралізувати його та ще кількох їхніх основних небезпечних футболістів.

Динамо – Лаціо: анонс матчу 1/8 фіналу Ліги Європи

Лаціо приїде до Києва з метою перемогти та забити хоча б один м’яч, це є кому зробити, адже у їхньому складі достатньо сильних гравців. Сподіваюся, в Києві буде цікава гра. Якщо динамівці боротимуться на всіх клаптиках поля, покажуть характер, строго зіграють в обороні та скористаються з контратак, ми маємо пройти далі. Звісно, ідеальним сценарієм було б забити першими. Якщо не вдасться, то, як я вже казав, постаратися не пропустити. Є хороший результат першого матчу, залишилося його лише закріпити", – сказав Яремчук.

Матч-відповідь 1/8 Ліги Європи Динамо – Лаціо розпочнеться сьогодні о 20:00.