УКР РУС

Яремченко: Гра проти "Динамо" стане для нас однією з найголовніших

28 серпня 2011 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція тренера "Іллічівця".

- Ми перебудовуємося по ходу чемпіонату. Як ви знаєте, ми посилилися Іщенком та Віценцем. Також у нас з'явилася нова пара центральних захисників - Полянський та Іщенко. Я задоволений тим, як вони зіграли сьогодні, у тому числі дуже впевнено в підіграванні, роблячи точні передачі. Особливо Полянський. Я задоволений його грою. Підсилили ми гру і в центральній зоні півзахисту. Плюс використовували свої моменти в атаці. Звідси й результат.

- Сьогодні перший гол забив Кожанов, відзначився також і Фомін. Це ті гравці, які повинні вести за собою команду?
- Ті футболісти, які забивають, вони і повинні вести гру. Але голи - це заслуга всієї команди. Вони реалізовують моменти. Це їх обов'язок! Я вважаю, не потрібно акцентувати увагу на тому, що Фомін забив м'яч. Скільки м'ячів він забив у восьми іграх? Для форварда - це дуже скромно. Шкода, що не забив Будковський. Він зробив дуже багато швидкісних дій, ставив у цейтнот центральних захисників, не давши їм можливості спокійно починати атаки. Але на завершення у нього просто не вистачило сил. У 19 років йому ще рано грати повний матч.

-Можливо, настільки впевнена гра Будковського вмотивує і Фоміна.
- Я сподіваюся, що так.

- Як плануєте провести перерву в чемпіонаті?
- Будемо тренуватися і готуватися до "Динамо". Це одна з головних ігор в чемпіонаті. Ми повинні, зобов'язані зіграти добре. Нас мотивує до цього турнірна таблиця. Завжди доводиться бути напоготові. Шкода, звичайно, що програли «Кривбасу». Зараз нам було б легше. Але це футбол: одні виграють, інші програють.

- Придбанням Іщенка та Віценця закінчується трансферна діяльність «Іллічівця»?
- Думаю, що так.