УКР РУС

Яремченко: Для збірної України важливо забити до перерви

11 червня 2017 Читать на русском

Відомий український тренер Валерій Яремченко поділився очікуваннями від матчу кваліфікації до ЧС-2018 проти Фінляндії.

"Сушити гру в Тампере, думаю, будуть обидві збірні. Фінляндія не стане ризикувати в матчі з такою командою, як Україна. Фіни чітко розуміють, що результат спарингу з Мальтою не показник рівня гри українців, що "синьо-жовті" здатні на більше. Особливо в контратакуючих діях.

Я також не схильний вважати, що нам вже потрібно посипати голову попелом. Нічого страшного не сталося. Головне зараз для Шевченка вгадати хоча б відсотків на вісімдесят зі складом. І ще. Думаю, тренерському штабу збірної України не варто до поєдинку з Фінляндією залучати занадто вже багато молоді. На поле, особливо зі стартових хвилин, повинні вийти досвідчені хлопці.

Важливо для України не просто забити, а зробити це до перерви. Мені здається, в команді Андрія Шевченка зараз досить класних виконавців, які можуть вирішити долю будь-якої зустрічі: ті ж Ярмоленко, Маліновський, Шахов, Селезньов. Будемо сподіватися, що вони по-справжньому вистрілять", – розповів Яремченко.

Матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна відбудеться 11 червня у Тампере. Початок гри о 19:00. “Футбол 24” проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч розсудить арбітр з Ізраїлю Алон Єфет. Андрій Шевченко та Маркку Канерва поділились очікуваннями перед поєдинком.

Фінляндія – Україна. Кваліфікаційний раунд ЧС-2018. Анонс