УКР РУС

Янг Бойз – Динамо: Калініченко впевнений у проході киян

2 серпня 2017 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Янг Бойз – Динамо.

"У першому матчі гравці Динамо виглядали дуже добре. Могли, в принципі, вигравати набагато переконливіше. Пропустили необов'язковий гол, але тут же відновили статус-кво. Але тим не менш, у Янг Бойз є гостьовий гол, і це вже не дуже добре для Динамо. Але, відверто кажучи, Янг Бойз трішки розчарував.

Янг Бойз – Динамо. Анонс

Думаю, що зараз такої недооцінки, як рік тому у гравців Шахтаря, з боку Динамо не буде, хоча і Янг Бойз зараз зовсім інший. Вважаю, що кияни проаналізують всі помилки Шахтаря і спокійно повинні проходити Янг Бойз", – цитує Калініченка "Рейтинг букмекерів".

Матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Янг Бойз – Динамо відбудеться 2 серпня. Початок гри – о 21:15. Обслуговувати матч буде бригада арбітрів з Польщі. На матч з Янг Бойз вирушив 21 гравець Динамо. Олександр Хацкевич розповів про кадрову ситуацію в команді перед грою. Фоторепортаж першого тренування киян на штучному газоні “Стад де Свісс”

Кардаш: Впевнений, що Динамо пройде Янг Бойз