УКР РУС

"Якщо вірус не йде до Златана, то Златан йде до вірусу": Ібрагімовіч оголосив війну проблемі, яка вразила весь світ

18 березня 2020 Читать на русском

Нападник Мілана Златан Ібрагімовіч не залишився осторонь жахливих проблем Італії, спричинених коронавірусом.

"Італія завжди віддавала мені так багато, і в цей драматичний момент я хочу ще більше віддати країні, яку люблю. Я вирішив разом з людьми, які працюють зі мною, створити збір коштів для гуманітарних лікарень та використати свої можливості спілкування для поширення повідомлень. Це серйозне питання, і нам потрібна конкретна допомога, яка стосується не лише відео.

Берлусконі пожертвував неймовірну суму на боротьбу з коронавірусом

Я розраховую на щедрість своїх колег, усіх професіональних спортсменів і тих, хто хоче зробити невелику чи велику пожертву відповідно до своїх можливостей, щоб вигнати цей вірус. Разом ми можемо реально допомогти лікарням, лікарям та медсестрам, які щодня самовіддано працюють, щоб врятувати наше життя. Тому що сьогодні ми ті, хто їх підбадьорює! Давайте разом позбудемося коронавірусу і виграємо цей матч! І пам’ятайте: якщо вірус не йде до Златана, то Златан йде до вірусу!" – підсумував Ібрагімовіч у відеозверненні, яке опублікував в Twitter.

Нагадаємо, Італія першою серед топ-чемпіонатів ухвалила рішення про тимчасову паузу. В країні офіційно виявлено понад 30 тисяч випадків захворювання коронавірусом.

Євро-2020 став жертвою коронавірусу – УЄФА пішов на мільярдні втрати, але колапс у клубному футболі досі можливий