УКР РУС

Якщо Селезньов грає в Росії - це не означає, що він ворог для України, - Леоненко

2 березня 2016 Читать на русском

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував для "Футбол 24" перехід Євгена Селезньова в "Кубань".

Не так давно відбувся один з гучних переходів - нападник національної збірної Євген Селезньов відправився грати в російський чемпіонат. Віктор Леоненко, експерт, який пильно стежив за виступами Євгена в "Дніпрі", в коментарі "Футбол 24" поділився думкою про такий трансфер.

"Людина сама приймає рішення, у нього контракт. Я думаю, що якщо незрозуміла ситуація з грошима в "Дніпрі", то, звичайно, треба йти, скільки б ти там не грав. Тому що є, сім'я, є батьки, друзі. Треба допомагати і собі і їм. Тим більше, Євген чуйний хлопець. Так що перейшов та й перейшов - а чи вийде щось, це питання не до мене. У мене б вийшло, а у нього - не знаю", - підкреслив Віктор Леоненко.

Маркевич: Я б ніколи не зробив такий крок, як Селезньов

"Я не думаю, що там хтось буде його вантажити, що він українець і грає в Росії, або, навпаки - у нас тут, що поїхав грати в Росію. Чесно кажучи, я не зрозумію цих людей, якщо він грає в Росії - це не означає, що він ворог для України, як дехто вважає. Контракт - це завжди особиста справа, буває, що помиляються. Треба дивитися, ще тільки початок сезону. Але ж як я його (Селезньова, - прим. "Футбол 24" ) змінив! Я лише взяв листок і ручку - і все, тільки я почав рахувати, людина змінилася. Я зробив добру послугу для Євгена і для Мирона Маркевича ".

Що ми знаємо про "Кубань", куди перейшов Євген Селезньов? Від банера "За Батьківщина" до прапора "Новоросії"