УКР РУС

Якщо порівняти будівлі, які я бачу в Україні і які я бачив в Голландії, то тут просто рай, – Якоб Галл

4 грудня 2016 Читать на русском

Голландський наставник "Сталі" Якоб Галл у програмі "Моя гра" Алли Бублій розповів про враження від України.

– Що вам більше за все не подобається в чемпіонаті України?

– Дубль, наприклад, грає до основного складу. І тут ситуація незрозуміла. Є гравці, які є на заміну, яким потрібна ігрова практика. І ти з величезною тривогою віддаєш їх грати за дубль напередодні своєї гри. А раптом з ними щось трапиться? Це технічний момент. Ще один – це порожні стадіони. Також ми не можемо поки що грати перед своїми вболівальниками в своєму рідному місті – це приносить мені велику прикрість. Але у мене є величезна повага до вболівальників, які у нас є. Вони завжди, в будь-яку погоду: в дощ, в холод, в спеку – з нами. Вони єдині, хто може нам заявляти, у чому ми неправі. Ми завжди будемо прислухатися до них, адже для них граємо.

– А чим вам подобається Україна?

– Мені дуже подобаються українські міста. Мені подобається Київ, Донецьк, Одеса, Львів. Ці міста просто чудові. Мені дуже подобаються ваші церкви. Щотижня намагаюся хоч одну, але відвідати. І якщо порівняти будівлі, які я бачу тут і які я бачив в Голландії, то можу сказати, що тут просто рай.

Моя сім'я зараз в Нідерландах з тієї простої причини, що мої діти ходять в школу і університет. Можна було б, звичайно, деяких дітей перевести сюди, в міжнародну школу, але я не думаю, що це було б своєчасно. Якщо домовимося про довгострокові відносини з клубом, тоді, можливо, я їх перевезу.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу