УКР РУС

Якщо "Динамо" не обіграє "Шахтар", тоді воно не буде заслуговувати на чемпіонство, - Луческу

13 квітня 2016 Читать на русском

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про шанси команди в боротьбі за чемпіонство в українській Прем'єр-лізі.

"На зустрічі з журналістами перед поєдинком зі "Сталлю" я говорив, що нас очікує важкий поєдинок з дуже амбітним суперником, якого мотивували. До цього матчу був великий інтерес! Також я звертав увагу на суддівство. У підсумку так і вийшло: ми зіткнулися з суддівством, спрямованим проти нас. Знали, що "Сталь" буде стимульованою. І це нормально. Мотивація була присутня - всім було видно, що відбувалося на полі. Знали ми, що і газон буде потворним, важким... Що проти нас буде грати дуже агресивний суперник. Знали, що, якщо "Сталь" нам заб'є, вона відчує впевненість, і буде складно. У таких умовах важко: дуже багато симуляцій і переривань. Цільної гри вже не вийшло. Сталося те, що я передбачав. Намагалися провести поєдинок максимально добре з найкращими гравцями, які у нас є в обороні, щоб не було тієї помилки, якої ми припустилися в нашому матчі проти "Дніпра". Цим і пояснюється присутність на полі Ракицького.

Напевно, зробив помилку: він вийшов розслабленим на гру. Результат віддалив нас від чемпіонства. Не бачу, де "Динамо" може втрачати очки. Для нас найважливішим поєдинком буде зустріч безпосередньо з "Динамо". Для того, щоб перемогти в чемпіонаті, вони повинні нас обіграти. Якщо не обіграють - отже, не заслуговують на чемпіонство. Стільки, скільки в Україні займаються нашими безпосередніми суперниками, - це ненормально та непорядок..." - зазначив Луческу.

В турнірній таблиці "Динамо" випереджає "Шахтар" на 5 очок.

"Динамо" - "Шахтар". У кого більше шансів на чемпіонський титул?