УКР РУС

Яковенко: Усі гравці лінії атаки "Динамо" - мої конкуренти

3 лютого 2016 Читать на русском

Новачок київського "Динамо" Олександр Яковенко поділився першими враженнями від переходу в, як сам визнає, "рідний клуб".

"Контракт з "Динамо" я підписав учора, тож мене вже можна вважати повноцінним гравцем цієї команди. Угода розрахована на півроку, а чи буде вона продовженою, вирішуватиметься вже влітку.

Як виник варіант з "Динамо"? Мій агент Андрій Головаш повідомив мені, що є така можливість, і, звичайно ж, коли я дізнався про інтерес із боку "Динамо", то відразу погодився. Для мене це був пріоритетний варіант.

Наскільки несподіваною була така пропозиція? Важко відповісти. Можу точно сказати, що я зрадів такій можливості, а оцінити, наскільки це було несподіваним, не візьмуся (посміхається, - прим. ред).

Я - киянин, з дитинства вболіваю за "Динамо", ще з тих часів, коли в цій команді виступав мій батько. Тому завжди стежив за виступом "Динамо" (зокрема, і в той період, коли "біло-блакитних" очолював вже Сергій Ребров) - це рідна для мене команда.

Усі гравці атакувальної групи - мої конкуренти. До якоїсь конкретної позиції я не прив'язаний. Найчастіше виступаю на лівому фланзі, де в "Динамо", наскільки я знаю, зараз діє Гонсалес. Але можу грати і в центрі, і праворуч", - відзначив 28-річний атакувальний хавбек.

Нагадаємо, відразу після підписання контракту з київським клубом Яковенко вирушив з "Динамо" на нові іспанські збори.