УКР РУС

Якін: "Базелю" із суддею пощастило більше

21 лютого 2013 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Базеля" Мурата Якіна після поєдинку з "Дніпром".

Нагадаємо, матч завершився внічию - 1:1.

- Чи очікували ви такого важкого матчу?

- Це був дуже складний матч. Протягом усієї зустрічі була складна динаміка гри. Ми постійно були під тиском і кожен другий м'яч суперник вигравав. Але ми вистояли, і раді, що пройшли далі.

- Чому ви довго не робили замін?

- Спочатку було незрозуміло, чи потрібно взагалі когось змінювати, адже команда грала добре. Потім була червона картка, і нам довелося робити заміни. Ми молода команда і в таких боях загартовуємося. Матч був дуже важкий, і ми раді, що все так закінчилося.

- У матчі було багато спірних суддівських рішень.

- Суддя в грі діяв дуже послідовно, дав багато карток обом командам. Хоча, можливо, нам пощастило більше в цьому відношенні.

- Кого б ви хотіли в суперники на наступному етапі?

- І “Ліверпуль”, і “Зеніт” дуже сильні команди. Складно когось з них віддати перевагу. Особисто я ніколи не був у Петербурзі, тому із задоволенням там побуваю. Але і в Ліверпулі я був, і там мені сподобалося.

- А чи були ви в Амстердам? Наскільки простягаються ваші амбіції?

- Я вже щасливий, що ми потрапили в 16 кращих команд цього турніру. Я, звичайно, був в Амстердамі, але нехай хлопці поки насолоджуються нинішньою перемогою.

- Чи виправдані дії Фабіана Фрая, коли він отримав червону картку?

- Він намагався зробити все, що міг на тому місці, де опинився. Тут спрацювали його реакція і інстинкти, тому складно в такій ситуації, щось наперед прорахувати.