УКР РУС

Якимів: Кожній команді у другій шістці очки необхідні як повітря

12 квітня 2018 Читать на русском

Хавбек Сталі Андрій Якимів поділився очікуваннями на матч проти Карпат.

На думку Андрія Якиміва, Карпати не будуть недооцінювати Сталь та відповідально поставляться до поєдинку, інформує офіційний сайт Сталі.

"Карпати як і ми ведуть боротьбу, щоб зберегти місце в Прем'єр-лізі. На мій погляд, у них дуже сильна команда: і за підбором гравців, і за якістю футболу. Мені він дуже подобається. Не буде ніякої недооцінки з їхнього боку. Йде боротьба за виживання. Кожній команді як повітря потрібні очки.

Чому не обігравали Карпати – не можу відповісти. У першому поєдинку, я вважаю, ми їх по грі повністю переграли. Якби реалізували тоді до перерви всі свої моменти, це був би стовідсотково виграшний для нас матч. У другій половині ми підсіли: і фізично, і, напевно, морально. Але все-таки, той матч залишився в пам'яті – він був дуже змістовним в нашому виконанні і однозначно в той день ми награли на щось більше, ніж поразка 1:3.

Будь-яка поразка має робити нас сильнішими. Важливо зробити правильні висновки і в наступних матчах не повторювати помилки. Попереду ще шість ігор. Потрібно грати і набирати свої очки. Іншого не дано", – сказав Якимів.

Матч 27 туру УПЛ Сталь – Карпати відбудеться у неділю, 15 квітня. Початок матчу – о 19:30.

"Щоб обіграти Лобановського, потрібно самому стати Лобановським". Правила життя Марчелло Ліппі