УКР РУС

Якби не після перерви... "Мальорка" - "Хетафе" - 1:3. ВІДЕО

23 лютого 2013 Читать на русском

24 тури, сім останніх матчів без перемог, 18 набраних пунктів і, у підсумку, передостаннє місце в турнірній таблиці Ла Ліги.

З такими показниками підійшла “Мальорка” до поєдинку із середнячком. “Хетафе” з-під Мадриду” до цієї зустрічі був на 11-й сходинці турнірки.

Вже зі старту матчу болеарці взяли справу у свої ноги і заграли першим номером. Ще б пак - від “Сельти” їх віддаляло два пункти, а від того, щоб вибратися із зони вильоту і перегнати “Сарагосу” - шість.

Розпочали господарі непогано і голу Джовані Дос Сантоса виявилося достатньо для того, щоб піти на перерву переможцями. А потім почалося....

Хоча до 71-ї хвилини все-таки перемагала “Мальорка”, і хтозна, якби все склалося для цієї команди, якщо б Нуньєш не порушив правила у власному карному. Дієго Кастро пенальті реалізував.

Можливо, остров'яни врятували б бодай нічию, але Колунга, який в останній десятихвилинці оформив дубль, зняв всі питання про переможця.

Тепер “Мальорці” залишається сподіватися, що у цьому турі “Сарагоса” поступиться “Валенсії” (що цілком ймовірно), а “Сельта” програє “Гранаді” (що дещо сумнівно). Ну і, звісно, самим набирати очки у турах наступних.

“Мальорка” - “Хетафе” - 1:3 (1:0)

Голи: дос Сантос, 24 - Дієго Кастро, 71 (з пен.), Колунга, 82, 86