УКР РУС

"Якби мене не звали Кріштіану Роналду, то я б зараз не був у суді". Перші свідчення Роналду у справі про несплату податків

31 липня 2017 Читать на русском

Нападник Реала Кріштіану Роналду дав свідчення у суді Мадрида у справі про несплату податків у період з 2011 по 2014 роки.

"Якби мене не звали Кріштіану Роналду, то я б зараз не був у суді. Я ніколи нічого не приховував і не мав наміру ухилятися від сплати податків. Іспанська Податкова прекрасно ознайомлена з моїми доходами, оскільки ми їх регулярно декларуємо.

Я завжди добровільно оформлював свої податкові декларації, оскільки вважаю, що кожен повинен сплачувати податки у відповідності зі своїми доходами. Ті, хто мене знає, підтвердить, що я завжди прошу у своїх представників, щоб вони коректно все сплачували, бо мені не потрібні проблеми.

Коли я переходив в Реал, то не створював спеціальної компанії, щоб передати їй свої іміджеві права. Така структура була створена ще у 2004 році в Англії, її мені порекомендували адвокати, близькі до Манчестер Юнайтед. Там ця компанія була повністю легітимною і затверджена усіма відповідними органами.

Я вірю, що іспанське правосуддя прийме справедливе рішення у цій справі", – наводить слова Роналду в суді AS.

Нагадаємо, що прокуратура Мадрида офіційно звинуватила Роналду у несплаті податків на 14,7 млн євро. Кріштіану загрожує до 5 років в'язниці.