УКР РУС

"Якби Казахстан підтримав Росію, ми поїхали б": Костишин у захваті від президента, який публічно обламав Путіна

20 червня 2022 Читать на русском

Наставник Аксу зізнався, шо був готовий залишити свій клуб через війну в Україні.

"Знаю, що у Павлодарі мене підтримують. Я чудово розумію, що в Казахстані переважають "ОРТ" та "РТР", але я маю відчуття, що казахстанський народ вболіває за Україну.

У Павлодарі у мене скрізь підтримка, не було жодної історії, щоб хтось сказав щось інше. Не знаю, може, на публіку це не виноситься, а так у розмовах між собою весь казахстанський народ підтримує нашу країну.

Ребров прагне переманити ще й Пятова – голкіпер має право покинути Україну, але треба домовлятися з Шахтарем

І ні для кого не секрет, що якби Казахстан підтримав Росію, ми поїхали б. Це вже сказано і керівництву, але Казахстан вчинив по-іншому. Ми теж дивимося новини та дивимося вашого президента. Можна сказати, що він красень", – розповів Костишин в ефірі Telegram-каналу Aladop.

Нагадаємо, нещодавно президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв заявив, що його країна не збирається визнавати квазіреспубліки "ЛНР" та "ДНР", чим неприємно здивував армію путіноїдів і її хворого очільника.

До слова, Аксу під керівництвом 45-річного Костишина посідає 11 місце в турнірній таблиці – 4 перемоги, 1 нічия і 6 поразок.

Росія напала на Україну: Шевченко отримав незвичну пропозицію роботи, Польща викинула збірника, який обрав Москву (LIVE)