УКР РУС

Як збірна України прибула в гарячу Туреччину на матч відбору до ЧС-2018

5 жовтня 2016 Читать на русском

Команду Андрія Шевченка в Коньї зустріла тепла погода.

Сьогодні, 5-го жовтня, приблизно о 13:00 за київським часом збірна України прибула до Туреччини, де завтра проведе матч кваліфікаційного турніру Чемпіонату світу-2018 проти місцевої національної команди.

Одразу після прибуття до Коньї, що зустріла нашу команду температурою +26, "синьо-жовті" вирушили до готелю "Dedeman Konya Hotel & Convention Center". Уже увечері хлопці Андрія Шевченка проведуть перше тренування на турецькій землі.

О 19:00 відбудеться прес-конференція головного тренера національної команди та одного із гравців. О 19:30 розпочнеться передматчеве тренування збірної, 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

Збірна України проведе два матчі відбору ЧС-2018: 6 жовтня з Туреччиною і 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово і вірить, що наша команда переграє опонентів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях