УКР РУС

Як завжди - Ремзі! "Борусія" - "Арсенал" - 0:1. ВІДЕО

6 листопада 2013 Читать на русском

Перед четвертим туром у групі F панувала дуже цікава турнірна ситуація.

Справа в тому, що "Наполі", який сьогодні приймав "Марсель", а також "Борусія" та "Арсенал" набрали однакову кількість очок - по 6. Відповідно, цей баланс мав бути порушений, якщо обидва матчі не закінчилися б внічию.

Перші десять хвилин матчу пройшли у високому темпі, проте без небезпечних моментів. Певну перевагу на свою користь записали господарі. Хвилині на 15-ій "Борусія" подала штрафний з лівого краю, м'яч відлетів до Суботіча, який у дотик пробивав у кут воріт. Щесни не встигав до м'яча, щоправда, на щастя для "канонірів", він пролетів поруч із стійкою.

Час минав, а гра цікавішою не ставала. Висока напруга і ретельна гра у відборі у виконанні обох команд нівелювали креатив на підходах до штрафного майданчика. Грім гримнув на 35-ій хвилині. Багатоходівка господарів закінчилася виходом Мхітаряна на практично 100-відсоткове рандеву зі Щесни, але не влучив у дальній кут! Останні хвилини тайму запам'яталися грубим підкатом Лєвандовскі під Ремзі. Гірчичник для поляка.

Після перерви "Борусія" одразу ж натиснула. Ройс пробивав головою в кут і Щесни змушений був робити сейв. Після розіграшу кутового долучався ще й Мхітарян - пробив вище воріт. На 52-ій хвилині Ройс таки заштовхав м'яч у ворота після нового сейву кіпера "Арсеналу", проте зробив це з очевидного офсайду. За кілька хвилин Шмельцер вчинив аналогічно, спіймавшись на пастку захисників гостей. А ось "Арсенал" вибухнув голом. Жиру скинув на Ремзі, а той з двох метрів б'є влучно - 0:1.

Гра пішла жвавіше. "Каноніри" могли подвоювати, але Ремзі не скористався класним шансом. А після подачі корнера господарі винесли м'яч з лінії воріт. Під завісу матчу "Борусія" атакувала великими силами, проте без вигадки. Непоганий шанс мав Лєвандовскі, але не зумів пробити Щесни в ближньому бою. Поразка суттєво ускладнює перспективи команди Клоппа.

"Борусія" - "Арсенал" - 0:1

Гол: Ремзі, 62

Попередження: Лєвандовскі - Артета