УКР РУС

"Як вони вчинили зі мною... Навіть слів немає". "Карпати" не виплатили борг перед Мілошевічем

15 червня 2016 Читать на русском

Екс-захисник львівських "Карпат" повернувся у Сербію з порожніми руками - "Карпати" так і не виплатили зароблені ним 142 тисячі доларів.

Упродовж кількох днів Іван Мілошевіч перебував у Львові за власний рахунок - намагався зустрітися з керівництвом "Карпат", щоб отримати свої гроші. Але - марно.

"Нічого не дали. Даремно приїхав, - бідкається у розмові з "Футбол 24" Іван Мілошевіч. - Обманули мене повністю. Я вже поїхав. Як вони вчинили... Навіть слів немає".

Попри те, сербський футболіст збирається продовжувати боротьбу за справедливість. "Я відправив інформацію у Федерацію і Атестаційний комітет. Наскільки я знаю, вони обманули не тільки мене, а й Атестаційний комітет. "Карпати" в документах показали, що розрахувалися зі мною, а насправді не розрахувались. Нічого не заплатили! ", - наголошує Мілошевіч.

Нагадаємо, наприкінці березня Іван Мілошевіч отримав рішення КДК про те, що львівський клуб упродовж 10 днів погасить перед ним заборгованість. В іншому випадку "зелено-білих" знову мали покарати баном на трансферну кампанію.

"Мене просто обманули. Я такого від "Карпат" не очікував". Іван Мілошевіч приїхав до Львова по 142 тисячі доларів