УКР РУС

Як Тотті доводить до рекордної істерики за секунди, або 14 дівчат у бікіні за 1 хет-трик. Топ-моменти 34 туру Серії А

22 квітня 2016 Читать на русском

Під знаком кілерства. "Імператор" вбиває "биків" за трохи більш як 2 хвилини, Мертенс і Ко знищують "Болонью", а "Ювентус", "Інтер", "Фіорентина" прикінчують інтригу.

У Неаполі забили усі незабиті голи

"Наполі" у феєричному стилі відігрався на "Болоньї" за всі провали останніх турів, через які втратив шанси на Скудетто. Дріс Мертенс оформив хет-трик і полюбив Неаполь ще більше, ніж було до того. Ще б пак, бельгієць після матчу був нагороджений компанією 14 дівчат у бікіні на фоні моря і сонячного міста, що продовжує лише мріяти про чемпіонство в новій ері.

"Юве" - вп'яте поспіль чемпіон (де-юре)

"Ювентус" без особливих проблем прибив "Лаціо", що грав у меншості. Сімоне Індзагі не спромігся на диво і зазнав першої поразки на чолі римлян. Команда Аллегрі зберегла +9 над "Наполі" за 4 тури до кінця сезону. "Юве" просто не має, де втратити стільки очок, відтак наважимось проголосити туринців чемпіонами прямо тут і тепер.

Є Тотті, є Party та істерика фанатів і коментатора

Франческо Тотті вдруге за тиждень зробив це. "Імператор" у свої майже 40 у другому матчі поспіль забив вирішальний гол, цього разу за 2 хвилини після виходу на поле принісши камбек і перемогу над "Торіно". За лічені секунди (а точніше - 22, що є рекордом сезону) після появи на газоні "Олімпіко" Тотті зрівняв, а далі зробив те, що мусив і робив майже завжди - реалізував пенальті.



Ческо власними ногами "викував" 300-й свій матч у Серії А. А ще став найстаршим гравцем Кальчо, який оформив дубль - на момент героїзму в 34 турі вожаку "вовків" виповнилось 39 років і 7 місяців. Карло Дзампа цього разу впав у ще божевільнішу істерику, ніж на матчі з "Аталантою". Must See!

"Інтер" і "Фіорентина" вручають бронзу "Ромі"

Путівка у кваліфікацію Ліги чемпіонів - саме за третє місце мала б розгорітись шалена бороьба на фініші, якби не спурт "Роми" і повний провал "Інтера" та "Фіорентини". Міланці програли "Дженоа" - екс-наставник "нерадзуррі" Гасперіні вкотре помстився за недовіру до нього на "Меацца". Флорентійці довели закономірність, про яку попереджав "Футбол 24" - гіршого суперника для "фіалок", ніж "Удінезе" на "Фріулі" в останні сезони, напрочуд складно відшукати. Плюс 7 над "Інтером" і 9 над "Фіорентиною" - якщо "Рома" за 4 тури це розбазарить, пора закривати команду, як того Черданцева.

Відсутність Прийми і розгром "Фрозіноне" - закон

Один із лідерів переможного матчу проти "Верони" Прийма не вийшов проти "К'єво", а його конкурент отримав червону вже на 17-й хвилині гри! Після перерви "Фрозіноне" позбувся ще одного виконавця і посипався з 1:1 на 1:5.

У боротьбі за 17-е рятівне місце ніхто не набрав 3 очки у своєму матчі, але стратегічно виграв "Карпі", що відірвався від команди українця на 2 бали і зберіг 3-очкову дистанцію від "Палермо". Ну, хоч тут інтрига не померла. Хоча володар останнього місця таки майже визначився. "Верона" програла 3-й матч поспіль і вже в 35 тур має всі шанси оформити офіційний виліт у Серію B.

"Мілан" вдома під повної ганьби рятує Доннарумма

У нинішньому "Мілані" все якось гротескно. Якісь хлопці виходять у формі "россонері" перед матчем з борцем за виживання і виконують танець новозеландських регбістів. А після цього ми бачимо рекордні в сезоні 77% володіння м'ячем, 90 хвилин мук команди Броккі біля штрафного "Карпі" і заміну головного снайпера та чи не єдиного польового гравця, який не провалює сезон. Емоції Карлоса Бакки можна зрозуміти. А якби не Джіджі Доннарумма і його мегасейви, "Мілан" узагалі б бовтався у принизливій серединці і навіть не претендував на повернення в єврокубки.

Тарас Котів, Футбол 24