УКР РУС

Як Теодорчик не дозволив кенійському фанату виграти майже 1,5 мільйона євро

3 січня 2017 Читать на русском

Кенійський любитель футболу та азартних ігор ледь не зірвав джекпот у розмірі 1 мільйона 370 тисяч євро, однак Лукаш Теодорчик та його "Андерлехт" завадили цьому.

Як повідомляє Daily Nation, 34-річний кенієць Джефрі Кіптануі Чепчілат вгадав результати одразу 16 матчів. Щоб виграти джекпот у розмірі 147 мільйонів кенійських шиллінгів, або 1 мільйон 370 тисяч євро залишалося, щоб "Шарлеруа" вдома обіграв "Андерлехт". До 74 хвилини матчу ніхто з команд не зміг відкрити рахунок, однак за 15 хвилин до кінця зустрічі Теодорчик спочатку відзначився голом, а потім ще й віддав результативну передачу. В підсумку, "Андерлехт" переміг з рахунком 2:0.

Однак Джефрі все ж виграв приз у розмірі 195 тисяч євро. Повідомляється, що чоловік працює сортувальником чаю та отримує 3 євро за день роботи.

"Я дуже радий цьому призу, навіть попри те, що я втратив такий великий джекпот. Все-одно, я не залишатиму спроб його виграти. Це найбільша сума, яку мені доводилося тримати в руках. Дякую Богові за це", – сказав щасливий кенієць.

Теодорчик – не надто технічний, але голи забиває з заплющеними очима, – віце-чемпіон Європи

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу