УКР РУС

Як поживають суперники "Шахтаря"?

30 серпня 2013 Читать на русском

Суперники "Шахтаря" в Лізі чемпіонів - хтось підсилюється, хтось про підсилення лише домовляється. Леверкузенський "Байєр" домовився із "Хофенхаймом" про річну оренду нападника Ерена Дердійока, повідомляє Kicker.

Швейцарець упродовж трьох сезонів уже виступав за "аспіринок", відзначившись 25-ма голами. В травні минулого року "Байєр" відпустив форварда і тепер, схоже, пошкодував про це.

Натомість інший суперник "гірників" - "Манчестер Юнайтед" наполегливо шукає підсилення для власного півзахисту. Наразі без особливих успіхів. Італійська "Рома" посміялася над пропозицією розміром у 12 мільйонів євро, що стосувалася екс-чемпіона світу Даніеле Де Россі.

Не настільки категоричним був "Атлетік" із Більбао. За 30 мільйонів євро продавати Андера Ерреру баски не хочуть. А от за 36 - залюбки відпустять. "Атлети" прагнуть відкусити від бюджету "Юнайтед", адже знають, що в останні години перед закриттям трансферного вікна чемпіони Англії грошей можуть не пошкодувати. Адже, окрім Де Россі, манкуніанці цього літа "отримали гарбузів" від Фабрегаса, Озіла та Феллаїні.