УКР РУС

"Як отримати шанс з російською дівчиною". Федерація футболу Аргентини видала скандальний путівник до ЧС-2018

16 травня 2018 Читать на русском

Федерація футболу Аргентини (AFA) опинилась в епіцентрі скандалу, випустивши путівник з порадами зваблення російських дівчат на ЧС-2018.

AFA організувала спеціальну лекцію для членів офіційної делегації збірної Аргентини на ЧС-2018, журналістів та простих уболівальників, які збираються відвідати Мундіаль. Аргентинська федерація створила цілий путівник щодо перебування в Росії, а один з його розділів "як отримати шанс з російською дівчиною", спровокував неабияку полеміку по всьому світу.

Мхітарян знову помічений із сексапільною послом ЧС-2018 – ЗМІ заговорили про роман

У посібнику AFA дає поради аргентинським чоловікам, як зваблювати російських дівчат на чемпіонату світу. Згодом Федерацію футболу Аргентини ще й запідозрили в плагіаті, оскільки скандальний текст начебто був вкрадений у блогера.

"Футбол 24" переклав резонансні секс-поради AFA. Отже, що потрібно робити аргентинцеві, щоб отримати шанс (переспати, – прим.ред) з російською дівчиною на ЧС-2018:

1. Російські дівчата, як і усі інші жінки, особливу увагу звертають на чистоту чоловіків: наскільки добре ви пахнете, чи гарно одягнені. Перше враження є дуже важливим для них, тож зверніть увагу на свій зовнішній вигляд.

2. Російським дівчатам не подобається, коли їх сприймають лише, як об'єкт (задоволення, – прим.ред). Оскільки російські дівчата є красивими, то багато чоловіків думають лише про те, щоб затягнути їх у ліжко. Можливо, вони також не проти, але хочуть відчувати себе важливими та єдиними. Радимо ставитись до жінки, яка стоїть перед вами, з повагою. Зверніть увагу на її принципи та особистість. Уникайте дурнуватих запитань про секс, адже для росіян ця тема є дуже особистою та не обговорюється публічно.

3. Російські дівчата ненавидять нудних чоловіків. Якщо увас немає спільних тем для розмов і ви лише думаєте, що сказати далі, то вони втратять до вас інтерес. Пам'ятайте, що ви – іноземець. Можете розказати дівчині про свою країну та своє життя, або про цікаві речі, які ви бачили в Росії. Дуже важливо бути чесним під час бесіди.

4. Уникайте негативу.

Жінки стараються оминати чоловіків, які у всьому бачать негатив: в роботі, в стосунках та житті.

5. Спробуйте уникати стандартних запитань та старайтеся бути оригінальними. Зазвичай, жінки хочуть знати про вас якомога більше, тому розкажіть їм щось про себе. Пам'ятайте, що вони не багато знають про вашу країну, а це означає, що ви маєте перевагу над російськими чоловіками. Ви – щось новеньке для російської дівчини. Вона має це відчути.

6. Російським дівчатам подобається, коли чоловіки проявляють ініціативу. Якщо ви не впевнені у собі, то спробуйте попрактикуватись у розмові з іншими жінками.

7. Дівчатам не подобається, коли ви монополізуєте бесіду. Ця проблема є типовою для чоловіків-егоїстів, або для тих, хто нервує під час розмови з красивою дівчиною. Останнім радимо розслабитись, адже це – лише дівчина.

8. Не перегинайте палку, намагаючись вразити дівчину. Можливо, ви будете розповідати їй про свої доходи, які ви розумні, а всі інші – бідні дурні. Якщо дівчина розумна, то вона вас швидко розкусить. Будьте щирими та з гумором розкажіть їй про ваші переваги та недоліки. Зазвичай, російські жінки звертають увагу на важливі речі, однак є й такі, кого цікавлять не лише гроші, особливо, якщо ви – красиві.

Не хвилюйтесь, у Росії дуже багато красивих дівчат, і вам підійдуть не всі. Будьте перебірливими.