УКР РУС

Як отримати футболку Мессі або про голубих та рожевих. ФОТО. ВІДЕО

15 лютого 2012
Автор: Андрій Холявка

Леверкузенські уболівальники нарікають на неуспіх "Байєра" у грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони" через кволу гру господарів проти суперника, який останнім часом дещо "шкутильгає"... А Мессі в цей час противнику жереб "підсуває".

Автор єдиного голу господарів чех Міхал Кадлєц радів, як дитина. Вперше, коли виграв дуель у Алексіса Санчес та зрівняв рахунок на початку другого тайму.

 


Кадлєц футболку таки заслужив, адже забив єдиний гол "Байєра", вигравши боротьбу в автора дублю Алексіса Санчеса

А коли вдруге? Коли отримав після завершення матчу спітнілу футболку від Ліонеля Мессі, який працював до останнього, аби забити у ворота господарів. Однак перший такий тріумф Кадлєц хотів святкувати ще після завершення першого тайму, але 32-річний партнер чеха Мануель Фрідріх поцупив трофей від 27-річного Кадлєца. "Мануель вкрав від мене футболку ще під час перерви", - бідкався Кадлєц стосовно поведінки свого колеги.

Хто забиває, той футболку Мессі має

"Я тобі покажу, друже. Ось заб'ю у другому таймі у ворота "Барси" і другий трофей мій", - напевне подумав Кадлєц, змирившись з мініпоразкою і "Байєра" (0:1 після першого тайму), і особистою.

"Бронювання" другої футболки Мессі відбулось вже на сьомій хвилині після перерви. Кадлєц забив гол, незважаючи на перевагу "зеленкуватих" чи "голубуватих" у штрафному майданчику. Стимул неабиякий - футболка найкращого футболіста планети!

Після матчу гравець зібрної Чехії таки отримав своє: "Ця футболка буде у мене на почесному місці". Щоб чеха не запідозрили у зраді німцям, він сказав: "Звичайно, я сподівався на інший результат".

Ще б трохи по-іспанськи петрати, я б тому Мессі хоч належно подякував би

Окрім Фрідріха та Кадлєца футболку Мессі хотів отримати їхній колега-фармацевт Ґонсало Кастро, який свій неуспіх прокоментував так: "Ще ж є повторна гра". Кастро отримав у подарунок хіба що "гірчичник" від колеги Мессі - Серхіо Бускетса, який дуже "страшно" впав після зіткнення з Кастро, за що останній отримав "пілюлю" від арбітра у вигляді жовтої картки.

 


Такий бажаний "бартер"


Піт Мессі продукує феромони "щастя"!!!


Цікаво, а що робитиме Мессі з футболкою Кадлєца?... Шукаймо її в Україні на "секонд-хенді" через місяць-другий!!!


До гри-відповіді на "Камп Ноу" сьмого березня є ще час, щоб полікуватись, та й кинути жереб на футболку Блохи.

Певна річ, що таке бажання виникає не через нестачу "Мессі" у магазинах, а через феромони володаря трьох "Золотих м'ячів". Копії нам не потрібні, коли Мессі поруч!!!

 

Проте такі ось кольори мати у своїй колекції - це вже щось. Спробуй купити десь таке зараз... Рідкість! Отож і цінність!

1. Йоахім Льов. Червоний комір таки пасує до "золота" на шиї та вусів.

2. А це ЧС-1994. Мексиканський футболіст-світлофор Хорхе Кампос

3. На ЧС-1998 у Франції Хорхе Кампос вже у яскравішій палітрі. Ну як їхати у Париж без "писку", того що в моди!

4. А ось і рожевий німецький "Бохум". Ці кольори таки дратували фанатів клубу у 2009 році.

5. Що це за червоний "HITACHI"? Та ще й з білим коміром! Щоб піт витирати, напевне. Правильно. Це не "що", а "хто". І ним є Фелікс Маґат у формі "Гамбурґа" у матчі проти ... "Барселони". Це справжній раритет.

6. А це "фіолетовий" серед "чорно-жовтих"... тих, що чемпіони Німеччини. Воротар "Борусії" Роман Вайденфеллєр!

7. "Закоханий"? Пауло Енріке у формі нідерландського "Херенвена". Форма не лише до дня закоханих, а й на кожний футболодень.

8. А це "плейбой" мюнхенців Лотар Матеус у легендарній і найгидкішій (на думку багатьох уболівальників "Баварії") формі "канарок" у 1993 році.

9. Девід Сімен - "страж" воріт збірної Англії на чемпіонаті Європи у 1996 році. Різнобарв'я форми для того, щоб суперникам очі "розбігалися"?

10. Ось і нарешті рожеві... Данці! "Копенгаген" у матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЧ на "Стемфорд Брідж". Рожеве таки вплинуло на "синіх" - 0:0.

Отож, щоб отримати футболку Мессі потрібно записатись до "фармацевтів", прибути сьомого березня на "Камп Ноу", забити у ворота господарів і...тоді можливо пощастить!!!

За матеріалами Більд, youtube