УКР РУС

Як наставник "Динамо" U-19 і герой матчу з "Наполі" тролять канали "Футбол"

13 вересня 2016 Читать на русском

Після тріумфального старту в Юнацькій лізі УЄФА нападник київського "Динамо" Назарій Русин і головний тренер команди киян U-19 Юрій Мороз дали лише скупий коментар каналу "Футбол 1".

"Динамівці" змушені були прокоментувати розгром "Наполі" 4:1 офіційному бродкастеру УЄФА, адже цього вимагає регламент. А ось коли журналіст попросив дати більш розгорнуте інтерв'ю, Мороз і Русин порадили звернутись до експертів каналів "Футбол".

У такий спосіб зараз у "Динамо" тролять канал, на якому, як вважають, деякі експерти дозволяють собі образливі випади в бік гравців чинних чемпіонів України.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Наполі" відбудеться у вівторок, 13 вересня. Початок гри о 21:45. Поєдинок судитиме старий знайомий "Шахтаря". Сергій Ребров напередодні матчу оцінив силу "Наполі", крім того, висловився італійський помічник Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті, давши доволі песимістичний прогноз для "Динамо". На жаль, не зможе допомогти киянам у матчі "Динамо" – "Наполі" основний захисник команди, що отримав ушкодження у грі з "Шахтарем".

Вгадай рахунок матчу "Динамо" – "Наполі" і виграй місячний запас Pepsi!

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях