УКР РУС

Як Лучі затопив ФФУ, зірвавши день роботи усього будинку футболу

28 березня 2018
Автор: Костянтин Андріюк

Блог Костянтина Андріюка про улюбленого співробітника Федерації футболу України та курйоз, який з тим трапився.

Коли я робив свій фільм-розслідування Золотий свисток, мене вразив один момент. Голова комітету арбітрів – Лучано Лучі курив просто в приміщенні будинку футболу. Порушуючи всі правила пожежної безпеки.

Ось тут, на 11:15.

Тобто, всі працівники ФФУ, щоб покурити, мали виходити на вулицю, а от сеньйор Лучі, виявляється, був наділений якимись особливими привілеями. Мене так вразив цей факт, що я навіть вставив його собі у фільм. Показати, які подвійні стандарти існують у нинішній ФФУ. Я навіть запитав у фільмі, хто дав Лучі таке право? Але звісно ж, ніяких відповідей з боку керівництва ФФУ не пролунало.

Ви думаєте, після цього Лучі припинив курити в приміщенні ФФУ? Та дулю з маком він нам всім показав. Мовляв, чхав я на вас всіх – курив, куритиму і буду курити.

Але карма є карма. І ось, як вона спрацювала...

Подейкують, що 16 березня, у п’ятницю, Лучано Лучі традиційно і смачно покурив напередодні вихідних та й поїхав собі на заслужений відпочинок. Я вже не знаю, куди: на печерську квартиру чи до теплого рідного Барберіно ді Муджелло. Але, от нескладуха, перед виходом Лучі забув зачинити вікно.

І як назло, саме цими вихідними вдарили міцні морози. Від такої низької температури у кабінеті Лучі розірвало батареї опалення. Водою, по кісточки людської ступні, залило не просто його кабінет і весь другий поверх будинку футболу ФФУ. Далі водою залило серверну ФФУ, що вивело з ладу частину серверів цієї організації.

У понеділок в ФФУ настав робочий колапс. У співробітників не працював інтернет, роботу Федерації фактично було паралізовано. Усунути проблеми вдалося аж о 17:00 того ж дня. Фактично особливі привілеї Лучано Лучі зірвали повний робочий день 19 березня для працівників ФФУ.

І спробуйте після цього мені заперечити, що куріння не шкодить. Якщо не здоров’ю, то виробничим процесам організацій, вже точно.

Сеньйоре Лучі! Зав’язуйте ви із цією шкідливо звичкою. Або бодай робіть кілька кроків сходами та виходьте провітритися на подвір’я. Вже навіть українська погода вам про це натякає.

P.S. Чекаю від генерального секретаря ФФУ, Юрія Запісоцького, детального звіту про цю подію, на кшталт його сімейного марбельського відпочинку.

Очікую світлин 2-го поверху ФФУ, залитого водою по кісточки людської ступні. Також чекаю кошторису ремонтних робіт, аби футбольна громадськість мала уявлення, у скільки обходяться привілеї Лучано Лучі, курити всередині приміщення ФФУ. Ну і не зле буде надати документ про розмір догани чи штрафу для Лучі від ФФУ.

А можливо, не штрафу, а премії. Не здивуюся, якщо керівництво ФФУ вирішить за таке преміювати свого особливого керівника. Якому вони дозволили курити в приміщенні навіть після оприлюдненого у ЗМІ факту порушення.

З повагою, давній та незмінний шанувальник діяльності чинної ФФУ та особисто голови комітету арбітрів, Костянтин Андріюк!

"Щоб працювати головним арбітром, треба заплатити 100-150 тисяч євро". Як колишнього гравця Карпат і Ворскли вигнали з суддівства