УКР РУС

Як Ігуаїн Артема Федецького обдурив і кар'єру не закінчив

14 травня 2016 Читать на русском
Автор: Руслан Меженський

14 травня 2016 року минає рівно рік з того дня, коли "Дніпро", у протистоянні з італійським "Наполі", здобув квиток до фіналу Ліги Європи-2015.

В успіх команди Мирона Маркевича у двораундовій дуелі з одним із головних фаворитів Ліги Європи - італійським "Наполі" - мало хто вірив. Навіть після першого матчу, який став досить успішним для "Дніпра" (1:1).

У другому поєдинку, у Києві, на стадіоні "Олімпійський", у суперників були рівні шанси на успіх, але пощастило сильнішому - "Дніпру". Євген Селезньов забив вирішальний гол і "Дніпро" пройшов до фіналу Ліги Європи - 1:0!

Гонсало Ігуаїн обіцяв, що якщо "Наполі" не вийде до фіналу, то він закінчить кар'єру. Чекаю. Сказав - повинен зробити, подивимось. Вони думали, що "Дніпро" - не команда, а ми показали зуби.

Захисник "Дніпра" Артем Федецький після поєдинку-відповіді.

Однак Ігуаїн виявився балаболом, слова свого не дотримав, грає й далі. Втім, нам же не шкода?

Щоправда, святкування успіху вийшло зовсім не безневинним: на поле "Олімпійського" вивалили кілька тисяч щасливих уболівальників. "Дніпро" було покарано санкціями від УЄФА. З-поміж іншого, команда була змушена 2 матчі в наступному розіграші Ліги Європи провести при порожніх трибунах.

Вечір "Святого Бойко" на стадіоні Святого Павла. Як "Дніпро" в Неаполі нічию відстояв