УКР РУС

"Як для білого хлопця, він надзвичайно швидкий": екс-гравець АПЛ оцінив Супрягу

8 квітня 2020 Читать на русском

Колишній півзахисник Халл Сіті та ще декількох клубів АПЛ Ібрагіма Сонко поділився думкою щодо гри юного форварда Динамо Владислава Супряги, який виступає за СК Дніпро-1 на правах оренди.

"Владислав Супряга – це перший форвард з часів Шевченка, якого я бачив, хто може стати новим Шевченком. Він високий, швидкий, з неймовірними фізичними характеристиками. Без расизму, але, як для білого хлопця, він надзвичайно швидкий. Зріст 186 сантиметрів, але йому потрібно додати в плані фізики. Він поки м’який. Хтось його штовхне – падає.

Супряга зараз показує 30% своїх можливостей, – агент форварда

Супрязі потрібно більше займатися в плані психології, ментальності. Щоб не виникало думок, на кшталт, я граю в УПЛ, забиваю, все вже є. І в той же час, щоб він мужнів. Для цього треба працювати у тренажерному залі.

Я не кажу, щоб Супряга був як Кличко, але він повинен загартувати себе, свою налаштованість, менталітет. Щоб в ті моменти, коли його підсвідомість каже, що він більше не може, переступав через це і допрацьовував. Весь час покращувати себе, вдосконалювати", – поділився Сонко в інтерв'ю Sportarena.

Нагадаємо, у поточному розіграші УПЛ Супряга зіграв 18 матчів, у яких забив 9 голів та віддав одну результативну передачу.

Супряга – злий геній Динамо: сенсаційний хет-трик прочиняє двері у збірну України