УКР РУС

Яблонєц – Динамо: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

3 жовтня 2018 Читать на русском

Керманич київського Динамо Олександр Хацкевич поспілкувався з журналістами напередодні матчу групового етапу Ліги Європи проти чеського Яблонєца.

"Вербіч завтра точно не допоможе. А щодо наступних матчів – вирішуватимуть лікарі. Я сподіваюсь, що Артем Бєсєдін зможе зіграти всі 90 хвилин. А як воно насправді буде – покаже завтрашня гра. Великого вибору в лінії нападу у нас немає.

Бурда: Вербіч – лідер Динамо, постараємось його гідно замінити у матчі проти Яблонєца

Хотів би відзначити не когось персонально з Яблонєца, а їхню командну гру. Достатньо дисциплінована, тактично грамотна команда. Зараз всі навчились грати добре в захисті. Зазначу, що у чехів небезпечні стандарти.

Треба разом визначитися, що нам потрібно більше – результат чи гарна гра. Ось вам приклад: нам дісталося багато критики за матч з Маріуполем, хоча ми перемогли. А в передостанньому турі минулого чемпіонату ми завдали 24 удари, 17 з них – у площину. Була і гра, і якість, а рахунок – 1:1.

Хочеться і показувати хорошу гру, і здобувати результат. Але результат буде для нас на першому місці” – сказав Хацкевич на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч 2-го туру Ліги Європи Яблонєц – Динамо відбудеться завтра, 4 жовтня. Початок зустрічі о 22 годині.

Яблонєц: суперник Динамо у Лізі Європи, якого підсилив Шахтар