УКР РУС

Яблонец – Динамо: післяматчева прес-конференція Петера Ради

5 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер чеського ФК Яблонец Петр Рада поділився враженнями після матчу проти Динамо (2:2) в рамках 2-го раунду групового етапу Ліги Європи.

"Початок матчу не був аж надто поганим. Просто було зроблено кілька індивідуальних помилок. Особливо це стосується другого гола. Ми хотіли грати так, щоб не просто відбиватися, але ніхто не міг зачепитися попереду за м'яч. Тому так і розпочали. Але з 25-ї хвилини ми вирівняли гру, а може і зіграли сильніше, ніж Динамо.

Яблонец – Динамо – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Перший гол повернув нас в гру. Він був забитий тому, що ми знали проблему Динамо – гра на дальній штанзі при стандартах. А другий тайм ми відіграли якісно. Ми змусили суперника дуже часто помилятися і врешті-решт саме через пресинг забили другий м'яч. Зауважте, що в цей момент у штрафному Динамо було 4-5 наших гравців.

Ми грали з командою, яка щороку виступає якщо не в Лізі чемпіонів, то в Лізі Європи. Я дуже задоволений своїми гравцям. Також хочу сказати, що і в фізичному плані ми були кращими за суперника.

Підтримка Динамо була гучнішою за нашу? Не думаю. Хоча багато українців працюють в Чехії. На матчі Динамо зі Славією українських вболівальників було близько 4-х тисяч. Але сьогодні, я думаю, що таки наших було більше. Я дивився матчі Динамо в чемпіонаті України, там уболівальників було небагато", – сказав Рада на післяматчевій прес-конференції.

Яблонец – Динамо: до болю схоже на Шахтар, Піваріч не винен, катастрофа в Європі триває