УКР РУС

"Я віддам себе усього заради збірної України", – Мораєс прокоментував рішення УЄФА про правомірність своєї натуралізації

3 травня 2019 Читать на русском

Форвард Шахтаря Жуніор Мораєс прокоментував рішення УЄФА щодо своєї натуралізації. 32-річний нападник вдячний усім за підтримку в цій ситуації.

Нагадаємо, сьогодні УЄФА визнав правомірною натуралізацію Жуніора Мораєса та його гру за збірну України проти Португалії та Люксембургу. Федерації даних країн просили зарахувати збірній України технічні поразки, позаяк, на їхню думку, натуралізація нападника була здійснена з порушеннями Статуту ФІФА.

УЄФА підтвердив правомірність виступів Мораєса за збірну України

"Дорогі друзі! Сьогодні УЄФА відхилив протести федерацій Португалії і Люксембургу у так званій "справі Мораєса". І я дуже радий отримати цю приємну звістку! Це був дуже складний період для усіх нас: для України, президента ФФУ, команди, головного тренера і наших фанатів. І, звичайно, для мене. Але тепер, коли все закінчилося, я хочу подякувати Вам за підтримку. І дякую за Вашу віру!

Зокрема, я хотів би висловити вдячність Федерації футболу України і її головному тренеру Андрію Шевченку, які максимально підтримували мене у цей важкий період кар’єри.

Люксембург подасть апеляцію на рішення УЄФА у справі Мораєса

Я віддам себе усього заради національної збірної України! Слава Україні! Героям Слава", – написав Мораєс в Instagram.