УКР РУС

"Я в ах*ї від цього": Вацко розкритикував поведінку Петракова, поставивши у приклад Шевченка

23 травня 2022 Читать на русском

Відомий коментартор Віктор Вацко розніс наставника "синьо-жовтих" Олександра Петракова за провокативні висловлювання під час прес-конференції.

"Знаєте, що таке національна збірна України для мене? Це футбольна вершина, гордість нації, солідність. І коли людина, яка очолює цю збірну, на прес-конференції, публічному заході в рамках міжнародного матчу за участю міжнародних медіа розповідає, що дасть два вихідні своїм футболістам, щоб ті два дні працювали у ліжках з жінками...

"Будемо ухвалювати складні рішення": Петраков обурився питанням про гравців Динамо і дав інтимну вказівку підопічним

Перед цим була історія у Гладбаху із цитатою: "Ніколи не думав, що буду сидіти в Німеччині, тут будуть до мене добре ставитися і бажати щастя, а мої брати будуть нас вбивати". Як це розуміти? Хто брати? Які брати? А де не брати? А німці хто? Ще не вистачало сказати "дєди ваєвалі".

У цій ситуації мені стає, як називає цей стан сучасна молодь, "крінжово". Моє покоління висловлювалося простіше та чіткіше – я в ах*ї від цього. Ні більше, ні менше. В ах*ї!

Олександре Васильовичу, ви – головний тренер національної збірної України. Ви розумієте, де ви? Розумієте, на якому ви рівні? Розумієте, команду якої країни і в який час ви представляєте на міжнародному рівні? Ви, в принципі, розумієте, яка зараз у вас місія там, в Європі? Особливо на офіційних медіа-заходах.

Kalush виходить на Євробачення і на увесь світ кричить: "Save Азовсталь", а тут національна збірна України і відпрацювати з жінками в ліжках... Ви серйозно?

У той же час, плюс-мінус в той же день, інші фото – зі зустрічі Андрія Шевченка з президентом Володимиром Зеленським. Весь медіапростір заповнений інтерв’ю Шевченка в статусі амбасадора благодійної платформи United 24 із меседжами, що він представляє Україну на міжнародній арені вже багато років. Різницю відчуваєте?" – сказав Вацко в ефірі "Вацко on air".

"Мессі – як музика гурту Kadebostany": Христина Соловій у футболі – сюрприз від Луческу, головний краш і Петраков