УКР РУС

"Я теж патріот, але не треба плутати роботу і політику". Молодий гравець "Карпат" не згідний із Лужним щодо Росії

29 листопада 2016 Читать на русском

Оборонець "Карпат" Василь Кравець став на захист українських футболістів, які їдуть у чемпіонат Росії попри окупацію Криму і кровопролиття на Донбасі.

"Багато критикують тих гравців, які перейшли в російський чемпіонат. А чому вони перейшли? запитує Василь Кравець в інтерв'ю для ZAXID.NET. Хіба вони прямо так за Росію? Ні. Вони перейшли туди, бо так склалась їхня футбольна доля. В Україні їх ніхто не хотів, а нормальний варіант вийшов тільки з Росією. Вони там заробляють гроші і все одно пересилають в Україну.

Міщенко їде назад в "Амкар"

У цьому питанні я не погоджуюсь з Олегом Лужним, який жорстко критикував українських футболістів в Росії. Я теж патріот, але в цьому питанні, я думаю, не треба плутати роботу і політику. Футбол – це робота. Є ж багато простих людей, які їдуть в Москву на заробітки, але про них чомусь не пишуть, їх не називають ворогами, правда?"

Додамо, що у новому сезоні УПЛ 19-річний лівий захисник "Карпат" зіграв 14 матчів, виконав 2 результативні передачі і отримав 6 попереджень.

Лужний: Якщо поїхав грати у Росію – назад можеш не повертатися

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу