УКР РУС

"Я розвернувся і "клацнув" його": Федецький – про найбільший штраф у своїй кар'єрі

26 квітня 2020 Читать на русском

Екс-захисник львівських Карпат Артем Федецький пригадав, скільки свого часу довелось викласти за емоції на футбольному полі.

"25 тисяч зелених, коли грав у Карпатах. Під час двостороннього тренування аргентинець Герман Пачеко, після того я як віддав м'яч воротареві, стрибнув мені в ахілл.

"Хто знає, може я ще зіграю": Федецький заінтригував поверненням у великий футбол

Я розвернувся і "клацнув" його. Потім Кононов оголосив, що я оштрафований на 5 тисяч. А згодом, ми програли в чемпіонаті дві гри поспіль, і Димінський також наклав штраф на команду. Так і вийшло за місяць мінус 25 тисяч", – сказав Федецький у коментарі виданню Ua-football.

Нагадаємо, Артем – вихованець луцького футболу. Професіональну кар'єру розпочав у донецькому Шахтарі у 2002 році. У Прем'єр-лізі дебютував у березні 2007 року у складі київського Арсенала у матчі проти Чорноморця. Також встиг пограти за Харків, Дніпро та німецький Дармштадт. У Карпатах Федецький грав двічі: в оренді у 2009–2012 рр. і в 2017–2019 рр.

Герман Пачеко підписав контракт з "зелено-білими" влітку 2011 року, однак провів за львівський клуб лише 7 матчів (6 в чемпіонаті і один в Кубку України) і в лютому 2012-го покинув команду.

Динамо чи Зоря у ЛЧ, доля титулу Шахтаря, "зручний" порятунок Карпат – 6 варіантів завершення сезону, і як догодити УЄФА