УКР РУС

"Я прийшов, як зірка": Коноплянка вперше пояснив причини відходу з Краковії та заінтригував наступним клубом

3 червня 2023 Читать на русском

Український півзахисник Євген Коноплянка розповів, чому не продовжив співпрацю з польським клубом.

"Минуло лише півтора року, але я почуваюся так, наче в Краковії п'ять років. Я хотів залишитися в клубі, мені дуже подобалися всі тренери і гравці, які є в команді. Але таке життя. Мені потрібно щось змінити.

"Коноплянка не виправдав сподівань": керівництво Краковії пояснило рішення позбутися українця

Перед останньою грою чемпіонату я спілкувався з тренерами. Вони хотіли, щоб я продовжив контракт з Краковією. Але інше рішення ухвалив керівник клубу Януш Філіпяк. Я не знаю, чому. Я не розмовляв з ним.

За шкалою від 1 до 10 я б поставив своїм виступам у Краковії 8,5. Мені не вдалось забити багато голів, тому що у мене були інші завдання. Я намагався регулярно діставати м'яч і тримати його для команди. Це був хороший час для мене. Можливо, вболівальники очікували від мене більшої результативності, але моя роль була іншою. Можливо, власник клубу очікував кращих результатів, тому що я прийшов, як зірка, і тому він був розчарований.

Зараз я відкритий для пропозицій з усіх країн. Не виключаю переходу і в якийсь інший польський клуб", – цитує Коноплянку Fakt.

Нагадаємо, Євген виступав за Краковію з лютого 2022 року. 34-річний українець загалом відіграв за "смугастих" 38 матчів, у яких оформив 4 голи та 2 асисти.

Пятов: продовжити не можна завершити – Шахтар і Ребров вирішуватимуть, де поставити кому