УКР РУС

Хльобас: Я по-іншому почав дивитися і на Динамо, і на футбол

27 червня 2017 Читать на русском

Форвард Динамо Дмитро Хльобас розповів про досвід виступів у Ворсклі і планами на майбутнє.

"На зборах головна мета – набрати максимальну форму, підготуватися до майбутніх ігор. Час до початку сезону ще є, так що, думаю, встигнемо підготуватися.

З Олександром Хацкевичем працював, коли він був тренером дубля і Динамо-2, дуже комфортно працювалося. Прекрасно знаю, що якщо гравець старанно працює на тренуваннях, у нього хороше ставлення до футболу, він віддається своєму заняттю, то в Олександра Миколайовича не виникає претензій до цього гравця.

Сачко: Хльобас та Мякушко можуть закріпитися в складі Динамо

Оренда у Ворсклі? Цей досвід мені багато чого дав, багато чого змінив у моїх поглядах. Я по-іншому почав дивитися і на Динамо, і на футбол. Відчуваю, що я змінився, подорослішав за цей час, став відповідальнішим. Це був хороший для мене період. Думаю, у мене збільшився обсяг роботи на полі, я став активніше діяти не тільки в атаці, але й в обороні, більше грати на команду.

Конкуренція з Бєсєдіним, Яремчуком, Кравцем і Мораєсом? Конкуренція є завжди. Вона мотивує. Хоча я не думаю про те, що претендую на чиєсь місце. Грає завжди найсильніший, і це правильно", – цитує Хльобаса офіційний сайт ФК Динамо Київ.

Мораєс може опинитись у південнокорейському Канвоні