УКР РУС

"Я пив не навмисно". Яя Туре пояснив, чому втратив водійські права на 18 місяців

13 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Ман Сіті" Яя Туре зробив офіційну заяву з приводу звинувачення у керуванні авто в нетверезому стані.

"За останні два тижні спостерігається деяка плутанина з приводу того, чому я був звинувачений у керуванні авто в нетверезому стані, адже добре відомо, що я мусульманин і не вживаю алкоголь. Я завжди відмовлявся від алкоголю. Той, хто знає мене або дивиться футбол, бачить, що я відмовляюся від шампанського після матчів через мою відданість релігії.

На даний момент справа врегульована в суді, я вирішив не оскаржувати звинувачення. Проте важливо, що я сказав у суді, що я навмисно не вживав алкоголь. Суддя у винесенні вироку зазначив, що я не навмисно пив.

Водіння в нетверезому вигляді є серйозним злочином, і не дивлячись на те, що я не навмисно вживав алкоголь, я приймаю покарання і штраф, і я хотів би вибачитися за цю ситуацію. Я хотів би також подякувати моїй родині, керівництву і співробітникам "Ман Сіті", мою юридичну команду та вболівальників за підтримку, яку вони надавали мені в цей важкий час", – йдеться в заяві Туре, опублікованій на фейсбуці.

Відзначимо, що Яя Туре позбавлений водійських прав на 18 місяців.

Туре не потрапив у стартовий склад "Ман Сіті" на матч з "Челсі" через пияцтво

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу