УКР РУС

"Я не побачив початку моменту ..."

23 листопада 2012
Автор: Роман Мацьків

Цікава ситуація виходить друзі,Луїс Адріано говорить "Я не побачив початку моменту, бо стояв спиною до м'яча й обличчям до воріт супротивника, знаходився в зоні атаки та не помітив, що сталося на нашій половині поля." А що ми можемо побачити на відео?? Я спеціально зробивскриншот,давайте дивимося ... в кожного є своя думка,і вона буде залежити від того до якої команди в нас є симпатія.Проте вважаю це ганьбою.Так багато хто говорить "Шахтар і так б виграв",особисто я не сумніваюся в цьому твердженні ..але таким методом,це не гарно!

Цікава ситуація виходить друзі,Луїс Адріано говорить "Я не побачив початку моменту, бо стояв спиною до м'яча й обличчям до воріт супротивника, знаходився в зоні атаки та не помітив, що сталося на нашій половині поля." А що ми можемо побачити на відео??
Я спеціально зробив скриншот,давайте дивимося ...

в кожного є своя думка,і вона буде залежити від того до якої команди в нас є симпатія.Проте вважаю це ганьбою.Так багато хто говорить "Шахтар і так б виграв",особисто я не сумніваюся в цьому твердженні ..але таким методом,це не гарно!