УКР РУС

"Я не можу так закінчити кар'єру": Сеск відмовився стати тренером і відхилив кілька пропозицій

21 червня 2022 Читать на русском

Вже колишній півзахисник Монако окреслив своє майбутнє. Завершення кар'єри поки не входить у плани ветерана.

Сеск Фабрегас завершив свою пригоду в Монако і шукає новий клуб. Досвідчений 35-річний іспанець вже відхилив кілька пропозицій від трьох колишніх наставників, які кликали Сеска приєднатися до тренерського штабу. Півзахисник не хоче вішати бутси на цвях.

Фабрегас покинув Монако – прощальний сезон чемпіона світу та Європи вийшов жалюгідним

"Потрібно починати з чогось нового. Чесно кажучи, за останні кілька днів я отримав кілька телефонних дзвінків від моїх колишніх тренерів, які запитували, чим я хочу займатися, чи хочу я приєднатися до них цього літа в ролі тренера.

Але цей сезон був настільки поганим, що я не можу так закінчити свою кар'єру. Я хочу продовжувати грати. Не відчуваю, що це кінець. При цьому місце відіграватиме не ключову роль", – цитує іспанця AS з посиланням на SoFoot.

У сезоні 2021/22 Сеск зіграв лише 159 офіційних хвилин, вийшовши на поле 6 разів. Перед тим хавбек пограв у Челсі, Барселоні та Арсеналі, а в складі збірної Іспанії став чемпіоном світу і Європи.

Чверть століття тому Феномен запустив лавину: 10 найдорожчих футболістів у історії, які по черзі били трансферний рекорд