УКР РУС

"Я не могла сказати "ні". Це був тільки секс". Історія двох зрад Раяна Гіггза

29 листопада 2015 Читать на русском

Сьогодні видатному манкуніанцеві Раяну Гіггзу виповнилося 42 роки. "Футбол 24" розповідає про слабкості хавбека, який віддав "Манчестер Юнайтед" усього себе, провівши тут 24 роки незабутньої кар'єри.

Геніальні особистості - незалежно від того, спортсмени це чи, приміром, зірки рок-сцени - люди не без "ахіллесових п'ят". У когось - пристрасть до алкоголю, хтось курить-нюхає-колеться. Схильність до подружньої зради - найпоширеніший гандж. Джон Террі, Вейн Руні, Олів'є Жиру, Андрій Аршавін, Тьєррі Анрі - хто без гріха? 

Однак Раяну Гіггзу вдалося "вляпатись" по-особливому. Він "запав" на Наташу, дружину свого молодшого брата - Родрі. 

"Родрі сказав, що вони з Раяном знають всі свої злети і падіння, але це найнижче з них, - розповідав журналістам близький товариш Гіггза-молодшого у червні 2011-го, коли врешті все таємне стало явним і розгорівся надпотужний скандал. - Родрі підозрював, що між братом і Наташею могла існувати якась симпатія, але й уявити не міг, що це набрало таких масштабів".

Фішка в тому, що першим Наташу зустрів якраз Раян. Доля їх звела в нічному клубі. У далекому 2003-му обоє ще не були обтяжені сімейними узами, тож роман між ними спалахнув блискавично. Наступну ніч Раян і Наташа провели в одному ліжку. Через деякий час на горизонті з'явився молодший Гіггз і відбив кралечку у свого брата. Раян не надто переймався - навколо було стільки можливостей. "Тільки кивни пальцем і будь-яка буде твоєю", - думав собі півзахисник МЮ. Паралельним курсом він зустрічався із Стейсі Кук, з якою у 2007-му таки став під вінець. Все було б ідеально, якби не одне "але". Із Наташею Раян не "порвав". Їх роман підпільно тривав аж до 2011-го, поки не вибухнули одразу два секс-скандали імені Гіггза. 

На фото: Імоджен Томас

Першою ластівкою стала валлійська модель Імоджен Томас - Міс Уельс-2003 і регулярна героїня чоловічих журналів. У 2011-му вона дала розгромне інтерв'ю, в якому розкрила свою інтригу з Гіггзом. Раян оперативно добився через суд заборону на публікацію свого імені в цьому матеріалі. Та шила в мішку не сховаєш - 22-го травня видання Sunday Herald вийшло із розгромним матеріалом на першій сторінці, в якому були розставлені всі крапки над "і". Виявилося, що кумир "Олд Траффорд" упродовж півроку мав інтимний зв'язок із Імоджен. Для любовних ігор вони зустрічалися в готельних апартаментах.

Не встигла Британія "перетравити" цей несподіваний скандал, як бездоганній (до цього часу) репутації Раяна Гіггза було завдано другого, більш нищівного удару. ВІН СПАВ ІЗ ДРУЖИНОЮ СВОГО БРАТА!

На фото: Наташа

"Я знала, що це неправильно, - зізналася потім Наташа. - Це найгірший вид зради. Я намагалася покласти цьому край, але мої стосунки з Раяном були, наче наркотик. Я робила все, що він казав. Якщо він просив мене кинути всі справи і зустрітися з ним, я це робила. Я не могла сказати "ні". Але він не казав, що кохає мене. Це був лише секс".

Шокуюча таємниця, яка стала загальнодоступною, розколола родинне гніздо Гіггзів. "Брудний пес! У нього немає нічого морального, - радикально пройшлася по Раяну його тітка Джоанна Вілсон. - Одна справа мати стосунки з Імоджен, і зовсім інша - з дружиною власного брата. І це тривало протягом такого довгого часу. Ми всі хвилюємося за Родрі". 

Родрі спершу не зумів пробачити своїй жоні того, що вона наставила йому "роги" та ще й зробила це в такий спосіб. Він пішов із сім'ї, однак згодом спробував все "склеїти", зробивши крайнім рідного брата. 

На фото: Родрі Гіггз

"Я люблю Наташу, вона моя дружина, намагатимусь захистити її, - запевнив Родрі Гіггз через кілька місяців, коли емоції вляглися. - У мене хороша сім'я, хороший будинок, думаю, Раян просто маніпулював нею через її молодість. Раян - великий футболіст, але він не мужик. Він - жалюгідний хробак і боягуз. Наташа була всім моїм життям. Я про все дізнався з її листа, який отримав від тещі. Я був розчавлений.

Завжди думав, що Раян - велика людина, але тепер знаю, що це не так. Він просто безсовісний негідник. Він ніколи не вибачається, і уявіть, як це - знати, що він зруйнував моє життя заради сексу. Особливо важко, коли в моїй свідомості виринають картинки, де вони разом. Коли той, хто був твоїм героєм, обманює тебе, бреше в обличчя і спить з твоєю дружиною - це образливо".

Попри всі зусилля Родрі, його шлюб із Наташею таки розпався у 2013-му. Таблоїди подейкували, що жінка була вагітна від Раяна і зробила аборт практично перед весіллям із Гіггзом-молодшим. Цього Родрі стерпіти вже не зміг.

На фото: Раян Гіггз і Стейсі Кук

Пройшло кілька років і обидва Гіггзи відновили спілкування. Їх навіть бачили в одному із пабів Манчестера. Пробачила невірного і Стейсі Кук, у якої з Раяном - двоє дітей. "Раян виглядає хворим і спустошеним, тож йому потрібна моя допомога, - казала Стейсі. - Доти, поки він буде робити те, що обіцяв, наш шлюб виживе". Обіцяв і свого слова дотримав. Легендарний футболіст пройшов курс лікування від сексуальної залежності і ще сім кіл пекла. 

На полі він завжди діяв максимально коректно. У його пасиві - жодної червоної картки за всю кар'єру в МЮ. Натомість поза межами смарагдового прямокутника побороти в собі "червоного диявола" виявилося надскладним завданням. 

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

"Він зраджував дружині з десятками моїх подруг". Вейну Руні - 30!