УКР РУС

"Я не мав морального права вести переговори за спиною у Максимова": Кривенцов – про можливість очолити Ворсклу

2 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер Металіста 1925 Валерій Кривенцов відхрестився від чуток про те, що саме він стане новим тренером полтавської команди.

"Мене самого здивували ці чутки. Із Полтави зі мною ніхто не зв'язувався. Жодних переговорів щодо цього не було. До того ж, я не мав жодного морального права вести їх за спиною у Максимова. У мене контракт з Металістом 1925 і я пов'язую великі надії з цим клубом.

Максимов: Про те, що мій контракт із Ворсклою добіг кінця, мені сказав сусід по дачі

Ми плануємо зібратися на початку липня. Розглядаємо декілька варіантів проведення зборів, які точно ще не визначилися. Поки що можу тільки сказати, що ми проводитимемо їх у нашій країні.

Щодо ідеї провести наступний чемпіонат в Україні ставлюсь позитивно. Звичайно, треба дивитися, як розвивається ситуація, але я за те, щоб грати в Україні. Наші легіонери нині перебувають за кордоном. Думаю, що ми формуватимемо команду з українських гравців", – сказав Кривенцов у коментарі FanDay.

Нагадаємо, напередодні Ворскла оглосила, що її співпраця з Юрієм Максимовим завершилась 31 травня. Ця звістка стала повною несподіванкою для коуча полтавців.

Ярмоленко в Динамо, Рух витіснить Зорю, сильна збірна і бідні "аграрії" – що буде з українським футболом?