УКР РУС

"Я не хотів грати в такий футбол": Поворознюк озвучив завдання Інгульця у Першій лізі

2 липня 2023 Читать на русском

Президент петровців Олександр Поворознюк розповів про підготовку команди до старту у Першій лізі.

"Завдання вийти в УПЛ стоятиме, це однозначно. Вийдемо чи ні – бог і час нас розсудить. Будемо грати чесно, як ми грали. Якщо не вийдемо – все одно будемо грати далі. Але я планую, що ми вийдемо в УПЛ. Я буду ставити таке завдання перед командою.

Інгулець отримав серйозні проблеми після вильоту у Першу лігу – в команді залишилось 5 гравців

Контракт з Інгульцем не підписали всі ті, з ким ми не хотіли підписувати. Вони просто пішли в інші клуби. Я вирішив робити ставку на молодих і досвідчених футболістів, щоб була взаємодія. Гравці, які багато років були в Інгульці, проповідували до Лупашка такий футбол, у який я не хотів грати.

Мені подобається більше агресії, активності. А ми грали від захисту, я не хочу так грати. У нас немає Мессі, який може з напівмоменту забити гол. Я дав завдання Лупашку – поставити атакувальний футбол.

Ми вже підписали двох хороших гравців, які зараз солідно виглядають. Буде ще три-чотири молодих футболісти, реально перспективних. Таких, як Смоляков. Ми його відпустили, але людина заслужила, він у віці 20 років входив у топ-12 молодих захисників Європи", – сказав Поворознюк в ефірі свого YouTube-каналу.

Нагадаємо, за підсумками сезону Інгулець посів у турнірній таблиці УПЛ 14-ту сходинку і боровся за збереження прописки з представником Першої ліги. У перехідних матчах сильнішим виявився ЛНЗ, який відправив Поворознюка і Ко у нижчий дивізіон.

"Тільки у Львові": як ледь не вилетіти з УПЛ, але стати відкриттям сезону