УКР РУС

"Я можу зіграти хоч на воротах": Зідан розглядає несподівану заміну Рамосу на матч Реал – Ювентус

10 квітня 2018 Читать на русском

Реал у матчі-відповіді 1/4 Ліги чемпіонів може перемістити свого талісмана на глибшу позицію. Каземіро є останньою соломинкою Зідана, якщо Вальєхо не зможе відновитись.

"Тренер може розраховувати на мене завжди. Як на півзахисника, захисника, навіть воротаря. Я тут, щоб допомагати команді в будь-якій ролі", – стверджував не так давно 26-річний бразильський півзахисник. Каземіро не програв жодного раунду Ліги чемпіонів з Реалом. Ця грандіозна серія тягнеться дуже довго.

Радше за все, вона продовжиться і як мінімум до півфіналу ЛЧ 2017/18. Однак для цього доведеться витримати відчайдушний натиск пораненої "Старої Синьйори", яка вірить у неймовірний камбек після домашньої поразки 0:3. Зідан також серйозно сприймає загрозу від Юве. Рання заміна Роналду в дербі проти Атлетіко чудово про це свідчить.

Реал – Ювентус: Аллегрі може вибрати незвичну тактику заради камбеку

У середу, 11 квітня, Мадрид зіткнеться з однією, але дуже серйозною кадровою проблемою. Капітан Серхіо Рамос дискваліфікований. Інший центрбек Начо пропустить матч через першу в кар'єрі травму. Компанію Рафі Варану міг би скласти Хесус Вальєхо, однак 21-річний іспанець пропустив матч з Атлетіко та тренувався за індивідуальною програмою.

Лише у вівторок він почав займатись із загальною групою на тренуванні, на якому мадридці особливо ретельно відпрацьовували контроль м'яча, якість передач і пресинг суперника.

Якщо Вальєхо не переконає у своїй готовності, Каземіро може стати рятівником Зідана та зміститись на позицію стопера. Щоправда без нього осиротіє центр поля, де бразилець виглядає справжнім королем, особливо у пей-офф ЛЧ. Провідні іспанські ЗМІ вважають, що французький тренер готовий ризикнути. Точно вам не скаже ніхто, адже останнім часом Зідан приховує свій вибір складу максимально фанатично.

Для Каземіро позиція центрального захисника не є зовсім новою. Він виступав там у матчі Кубка Іспанії проти Сельти, перейшов туди після вилучення Рамоса в останньому матчі проти Барселони у Прімері, грав з Валенсією.

Якщо Зізу не наважиться пожертвувати півзахисником, опцією останньої надії стане капітан молодіжки Реала, однак 23-річний Хосе Леон Берналь може вийти лише на заміну у разі травми когось із захисників.