УКР РУС

"Я хотів би, щоб Україна виграла": капітан збірної Шотландії здивував коментарем перед дуеллю з "синьо-жовтими"

26 травня 2022 Читать на русском

Захисник Ліверпуля Ендрю Робертсон зізнався, що вболівав би за команду Петракова, якщо б українці грали з будь-ким іншим.

"Коли ти дивишся на це вторгнення Росії в Україну – це жахливо. Неможливо залишати це без уваги, але нам потрібно намагатися відволіктися від цього.

Петраков – про дуель з Шотландією: "Після ракет і бомб ми вже нічого не боїмося"

Ми будемо все такими ж співчутливими до і після матчу проти України, але протягом цих 90 хвилин, чи 120 хвилин, чи скільки це займе, ми повинні бути готові боротися за наші мрії. Я не можу собі уявити через що вони проходять, але ми повинні бути готові битися. Як гравці ми хочемо грати на чемпіонаті світу.

Напевно, кожен у світі хоче, щоб Україна перемогла. Якби у них був якийсь інший суперник, то, імовірно, я б також хотів, щоб вони перемогли. Але, на жаль, вони грають проти нашої країни. І ми маємо стояти на їхньому шляху. Ми знаємо, що вони готові до цього і ми також повинні бути готовими. Вони будуть переповнені емоціями. Важливо, щоб ми влаштували подію, щоб наші фанати створили атмосферу підтримки, таку гучну, як і завжди на Хемпдені. Якщо ми зробимо це, то це подарує нам найкращі з можливих шансів на те, щоб спробувати досягнути нашої мрії", – сказав Робертсон у коментарі ВВС.

Нагадаємо, матч Шотландія – Україна відбудеться 1 червня. Переможець цього протистояння зіграє проти Уельсу за путівку на чемпіонат світу-2022.

Росія напала на Україну: Динамо і Шахтар у можливому фіналі унікального чемпіонату, зізнання Ахметова (LIVE)