УКР РУС

"Я хлопчик, який не заплутався": Мане – про рішення покинути Ліверпуль

22 червня 2022 Читать на русском

Сенегальський форвард Садьйо Мане прокоментував свій трансфер з Ліверпуля в Баварію.

"Звісно, це дивно. Насправді дуже дивно – більше не бути гравцем Ліверпуля після шести років, проведених на Енфілді. Але я чудово провів цей час, неймовірно, і з першого дня мені дуже, дуже сподобалося тренуватися, грати, особливо на Енфілді перед приголомшливими вболівальниками. Тепер це закінчилося.

Мане офіційно став гравцем Баварії

Звичайно, було багато, багато чуток, але я хлопчик, який не заплутався. Очевидно, я знаю, чого хочу, і знаю, що є професійним, тому навіть не думав про це, тому що я все ще був гравцем Ліверпуля, і у нас були дуже, дуже важливі ігри.

Для мене цей час був дуже важливим. Команда, хлопці та вболівальники – я був дуже зосереджений на цьому. Я не хотів коментувати це, тому що перемога в Лізі чемпіонів та Прем'єр-лізі була б фантастикою для мене, для клубу та для всіх. Ось чому я навіть не говорив і не коментував жодні спекуляції, бо це частина футболу так буде завжди. Це нормально", – цитує Мане офіційний сайт Ліверпуля.

З Україною в серці – сірий сезон Бундесліги забарвили синьо-жовті кольори. Баварія краща, ніж здається, дивна витівка БД