УКР РУС

"Я добре знаю, де ворота": Бейл озвучив завдання-мінімум для Уельсу на Євро-2020

12 червня 2021 Читать на русском

Капітан "драконів" Гарет Бейл поділився своїми очікуваннями від старту європейської першості. Перший матч Уельс зіграє зі Швейцарією.

"Ми йдемо від матчу до матчу. Для нас головне – вийти з групи. Ми повинні добре попрацювати, і тоді все вийде. У нас в команді хороший баланс між досвідом і молодістю, ми з нетерпінням чекаємо початку турніру.

Бельгія – Росія: ТРК Україна відмовилася від трансляції матчу чемпіонату Європи

Тут кожен поєдинок важкий. Італія не раз досягала успіху, Швейцарія входить у десятку найкращих команд світу. Туреччина недавно перегравала великі команди. Я не можу виділити якусь одну гру, всі вони сильні.

Не важливо, хто буде забивати. Лише результат має значення. Знаю, що не забивав, але я зробив шість чи сім гольових передач у той час. Я добре знаю, де є ворота. Сподіваюся, я зможу скористатися своїми шансами.

Ми хочемо добре почати, створити для себе певний доробок. У нас є план на гру. Ми хочемо реалізувати його і перемогти. Така наша мета. Збірна Уельсу в прийдешньому матчі збирається викластися на 110 відсотків. У нас сильний командний дух, ми збираємося продемонструвати його", – цитує Бейла офіційний сайт УЄФА.

Зауважимо, стартовий свисток матчу Уельс – Швейцарія пролунає о 16:00.

Уельс – Швейцарія: анонс матчу Євро-2020