УКР РУС

Вже звичний розгром запоріжців. "Дніпро" - "Металург" (З) - 3:0. ВІДЕО

26 листопада 2012 Читать на русском

Підопічні Хуанде Рамоса без надзусиль розібралися з абсолютним аутсайдером чемпіонату.

Якби не Віталій Руденко, який попри три пропущені м'ячі сьогодні безліч разів рятував свою команду, та дві стійки від Калініча, "Металург" б зазнав ще більш принизливого фіаско на "Дніпро Арені". Гоподарі за всіма параметрами переграли відвертих невдах чемпіонату, Коноплянка та компанія засипали ворота суперника небезпечними моментами, тоді як голкіпер "біло-синіх" Ян Лаштувка впродовж всього поєдинку залишався без роботи. Мабуть, найкращу свою свою гру провів півзахисник "Дніпра" Сергій Кравченко, який оформив дубль. Ще одного разу відзначився вищезгаданий Нікола Калініч.

3:0 - перемога дніпропетровців не викликає жодних сумнівів та запитань. Підопічні Рамоса в поточному сезоні демонструють найкращі за останні кілька років результати. "Дніпро" вже забезпечив потрапляння в плей-офф Ліги Європи, залишивши позаду грізні "Наполі" та ПСВ, а у внутрішній першості команда як ніколи є близькою до завоювання срібних медалей УПЛ - "біло-сині" серед ТОП-16 наразі в турнірній таблиці поступаються тільки беззаперечному лідеру "Шахтарю".

Натомість зовсім протилежними досягненнями може похвалитись "Металург". Запоріжці за 17- турів набрали тільки три пункти, і наразі є основним претендентом на пониження у класі після фінішу першості. Зважаючи на те, що хлопці Кварцяного у кожному матчі отримують по 3-4 м'ячі у власні ворота, "Металург" в цьому сезоні від вильоту з "вишки" найімовірніше вже не врятує ані зміна тренера, ані зимове підсилення команди.

"Дніпро" - "Металург" (З) - 3:0

Голи: Кравченко (21, 30), Калініч (72)