УКР РУС

Вукчевіч: Вінгери "Шахтаря" дуже сильні, але і ми славимось хорошими виконавцями

28 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Браги" Нікола Вукчевіч розповів про очікування від матчу проти "Шахтаря" у Лізі Європи.

"Ми всі прекрасно розуміємо, що зустрінемося з досить сильною командою. У мене вже була можливість грати з "Шахтарем" в минулому сезоні. Не варто забувати, що і Фонсека добре знає нас, і нам відомі його ідеї. Думаю, в цьому відношенні команди рівні і переваги для когось із суперників немає.

Проблеми з обороною? Я виконаю все, що вимагає від мене тренер. Якщо в грі необхідно буде зайняти позицію центрального захисника, звичайно, я це зроблю. У нас зібрані футболісти високого рівня, з хорошими якостями. І кожен з хлопців в будь-якому випадку буде готовий закрити певну позицію.

Ми намагалися максимально вивчити суперника. Але я не можу зараз називати імена. Не знаю, як звати, але знаю, що вінгери у "Шахтаря" дуже сильні. Однак не варто забувати, що "Брага" теж славиться хорошими виконавцями, тому завтра буде рівна зустріч і боротьба", – сказав Вукчевіч.

Матч Ліги Європи "Шахтар" – "Брага" відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок поєдинку о 20:00. За день до зустрічі відбудеться прес-конференція головного тренера "гірників" Паулу Фонсеки, після чого його команда проведе тренування на "Арені Львів". Відзначимо, що у попередньому матчі "Шахтар" мінімально переміг "Коньяспор" та одноосібно очолив групу Н. "Брага" у попередньому турі зіграла внічию з "Гентом".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях