УКР РУС

Втомлені Лігою чемпіонів. "Наполі" - "Інтер" - 1:0. ВІДЕО

27 лютого 2012 Читать на русском

Після матчів Ліги чемпіонів як "Наполі", так і "Інтер", виглядали доволі втомленими. Попри те, небезпечних моментів у цій грі вистачало.

Здебільшого вони були у виконанні господарів. Та що там говорити - “неррадзурі” за увесь матч лише одного разу влучили і площину воріт. І це при тому, що догравали вони поєдинок у більшості.

Десь зовсім загубився лідер атак “Наполі” Едінсон Кавані. За такої ситуації роль головного організатора атак взяв на себе Есекіель Лавессі. Неабияк допомагав аргентинцю Джемайлі, який за відсутності дискваліфікованого Марека Гамшіка робив усе можливе, аби виграти у словака боротьбу за місце в основному складі. Саме Джемайлі та Лавессі і організували єдиний у матчі гол — перший, обігравши кількох захисників, віддав точний пас, а другий пробив точно в дальній кут.

У подальшій грі “Інтера” важко було помітити навіть спроби відігратися, так що перемога неаполітанців абсолютно заслужена.

А от що буде із тренером “неррадзурі” Клаудіо Раньєрі — окреме питання. Команд зазнала вже шостої поразки у семи останніх матчах, тож якщо у власника “Інтера” Массімо Моратті не витримають нерви і він проведе чергову реорганізацію на тренерському містку не станеться нічого дивного.

Детальніше ж Вам розповість наша онлайн-трансляція матчу “Наполі” - “Інтер”.

“Наполі” - “Інтер” - 1:0 (0:0)

Гол: Лавессі, 59

Попередження: Нагатомо, 14, Міліто, 45, Кордоба, 67, Фараоні, 70, Полі, 78 - Гаргано, 18

Вилучення: Ароніка, 79

“Наполі”: Де Санктіс, Кампаньяро, Суніга, Каннаваро (к), Гаргано, Ароніка, Інлер, Маджо, Джемайлі (Доссена, 91), Лавессі (Брітос, 82), Кавані

запасні: Розаті, Доссена, Фернандес, Брітос, Грава, Пандев, Варгас

“Інтер”: Жуліо Сезар, Лусіо, Дзанетті, Нагатомо, Фараоні, Вальтер Самуель, Снейдер (Пацціні, 46), Станковіч (Полі, 67), Камб'ясо, Міліто, Форлан (Кордоба, 46)

запасні: Кастелацці, Кордоба, Обі Жоель, Паломбо, Полі, Пацціні, Сарате