УКР РУС

"Всім подобалося казати, що я спала з ним 5 разів на тиждень". Фатальна пристрасть Джона Террі

7 грудня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" закінчує трилогію резонансних секс-скандалів великих британських футболістів. Капітану "Челсі" Джону Террі сьогодні виповнилося 35, і у нього також "рильце в пушку".

Пролог. Весілля. Перші зради

Коли Джон зустрів Тоні Пул, свою майбутню дружину, йому було 20 років і він балансував між двома командами. В основний склад "аристократів" пробитися було не так просто, тому Террі набирався досвіду, граючи на правах оренди за "Ноттінгем Форест". Стосунки із Тоні позитивно вплинули на центрбека. Він посоліднішав і невдовзі закріпився у першій команді "Челсі". 

На шостому році спільного життя у цивільному шлюбі Террі став батьком: Тоні подарувала йому двійнят - хлопчика Джорджі Джона і дівчинку Саммер Роуз. Це підштовхнуло пару до важливого кроку - узаконення стосунків. У 2007-му, коли захисник "Челсі" досягнув перших справжніх висот у кар'єрі (два чемпіонські титули + капітанська пов'язка у клубі і збірній + виступ на Кубку світу), вони організували помпезне весілля, а медовий місяць провели на яхті у лагідних водах Середземного моря. Корабликом із подружжям Террі охоче поділився сам Роман Абрамович. 

Тоні Пул знала, на що йшла. Жінка мала змогу оцінити всі ризики свого становища, адже ще перед шлюбом Джон їй відверто зізнався: "Кохана, я тобі зрадив... Разів вісім, або й більше". Тоні лише сціпила зубки, а потім, залишившись наодинці, дала волю сльозам. Здавалося, що відступати вже пізно, хоча це потрібно було зробити ще у 2005-му, коли Террі вперше вляпався у секс-скандал.

Якось знаменитий "аристократ" паркував свій "Бентлі" поруч із банком. Його запеленгували дві юні леді і підбігли з проханням про автограф. Подарувавши дві карлючки, сфотографувавшись на пам'ять і давши обіцянку, що запросить їх обох на різдвяну вечірку "Челсі", Джон зупинив свій погляд на білявці. "А що, як ми проведемо "передматчеву розминку"? Камон!" Дівчисько охоче підсіло до Террі у салон "Бентлі", а потім...

"Він увімкнув сексуальну музику Лютера Вендросса і сказав, що хоче побачити мої трусики, - розповідала згодом 17-річна Дженні Баркер. - Я дівчина скромна, тому спочатку відмовила Джону"Щоправда, оборону фанатка "Челсі" тримала недовго. Опісля Террі ще довго надсилав їй смс відверто порнгорафічного змісту.  В якийсь момент це все стало здобиччю преси. Скандал розгорівся ще той! Проте справжня "Санта-Барбара" очікувала на капітана "Челсі" через кілька років.

Ванесса

Ванесса Перронсель народилася у Франції. Її батьки не вельми успішно займалися бізнесом, тому доня вирішила піти зовсім іншою стежкою - стала моделлю. На батьківщині головні подіуми Ванессі не підкорилися, відтак амбіційна дівчина перетнула Ла-Манш і стала зніматися для британських чоловічих журналів. Грошей, щоправда, вистачало лише на оренду скромної квартирки. Все кардинально змінилося, коли Перронсель працевлаштувалася офіціанткою в нічному клубі "Елісіум". Це надпрестижний район Сохо, крихітко! І тут часто "зависають" футболісти "Челсі".

Першим у дбайливо виткані тенета красуні потрапив Ейдур Гудйонсен. У пориві пристрасті ісландський форвард навіть винайняв для Ванесси квартиру поруч із "Стемфорд Брідж". Та це не врятувало його від швидкої "відставки". Поки Гудйонсен спантеличено чухав свою білосніжну чуприну, Перронсель вже гойдалася в обіймах Адріана Муту. А потім натрапила на Вейна Бріджа, народила йому сина, стала ефектною дружиною. Новоспечена місіс Брідж познайомилася із сім'єю Террі. Вейн тісно товаришував із Джоном, ну а Ванесса набилася в найкращі подруги до Тоні Пул.

Ідилія. Фініш? Якби ж то. Краще пристебніться - зараз будуть круті віражі.

"Джон був моїм другом"

У 2010-му планета готувалася до Кубка світу у ПАР, куди, зокрема, потрапила і збірна Англії. Джон Террі повинен був повезти родоначальників у далекі землі з капітанською пов'язкою, аж раптом - "шок, скандал, сенсація, блискавка". ЗМІ прорізали передмундіальне затишшя грандіозним розслідуванням, яке доводило: вожак "Челсі" і збірної Англії мав дуже тісні (тісніше - не буває) інтимні стосунки із Перронсель. Тобто, зрадив не лише свою бідолашну дружину, а й хорошого, надійного товариша Вейна Бріджа. 

З'ясувалося, що Ванесса навіть завагітніла від Террі, проте він (загинаємо пальці!) наполіг на аборті, оплатив його, подарував скривдженій коханці 20 тисяч фунтів та ще й пообіцяв цілий мільйон за те, що вона припне язика. 

"Це все брехня, - відповідала Ванесса на прямі запитання. - Мене ніхто не чув, всім подобалося говорити, що я спала з ним п'ять разів на тиждень. Це нечувано! Джон був моїм другом, ми знали один одного вісім років. Коли я розлучилася з Вейном (Бріджем - прим. "Футбол 24"), то він мене підтримував морально". 

Футбольний світ розділився у своєму ставленні до проблеми.

"Я не бачу необхідності обговорювати його особисте життя. Він чудово виконує свою роботу і на полі, і на тренуваннях. Професіоналізм Террі позитивно позначається на іміджі клубу. Весь клуб, гравці, керівництво підтримують Джона та його сім'ю", - запевняв Карло Анчелотті.

"На полі Джон Террі - фантастичний гравець, однак бути капітаном збірної Англії - це значно ширша відповідальність. І якщо ці припущення будуть доведені, в такому випадку його роль капітана збірної Англії буде поставлена під величезний сумнів", - висловився Джеррі Саткліф, міністр спорту Англії.

Ошуканий Вейн Брідж оголосив про закінчення міжнародної кар'єри. Принаймні, на той час, поки у збірній гратиме Террі. Коли ж на полі зійшлися "Челсі" і "Ман Сіті" (Вейн на той момент вже захищав кольори манчестерського клубу), Брідж відмовився потиснути руку своєму кривднику. І його можна зрозуміти. Згодом Вейн одружився із співачкою Френкі Сендфорд, має з нею кількох діток. Схоже, йому вдалося оговтатись від пережитої зради.

Тоні Пул вкотре розтерла по обличчі сльози і проковтнула образу на свого невірного. Хіба це вперше? А чи востаннє?

Самого ж Террі таки позбавили почесної пов'язки у збірній "Трьох левів". "Поки я тренер цієї команди - йому не бути капітаном", - принципово відрубав Фабіо Капелло. Трохи охолонувши і зіткнувшись із кадровими проблемами, дон Фабіо реабілітував Джона, повернувши йому капітанські обов'язки. 

Ненадовго! Террі знову мав необережність погрузнути у скандалі - расистському. На кар'єрі у збірній можна було ставити хрест, що футболіст і зробив. Але це вже тема іншої розмови.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Читайте також:

"Він зраджував дружині з десятками моїх подруг". Вейну Руні - 30!

"Я не могла сказати "ні". Це був тільки секс". Історія двох зрад Раяна Гіггза