УКР РУС

"Всі ламаються, вічний тільки Шовковський". "Ман Сіті" - "Динамо". Наші оцінки

16 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" роздає бали усім гравцям київського клубу, зароблені в останньому для них матчі Ліги чемпіонів сезону 2015/16.

Оцінки: 5 – відмінно, 4 – добре, 3 – задовільно, 2 – погано, 1 – жахливо

Олександр Шовковський – 5

У капітана «Динамо» роботи було небагато. Частково це пов’язано із вальяжним темпом гри господарів, частково – із тим, що добре свої обов’язки виконували Драговіч та Хачеріді. І все ж у тих епізодах, де з'являвся натяк на загрозу нашим воротам – СаШо діяв еталонно. Голкіпер, який брав участь у лігочемпіонівських зарубах ще першої половини 90-х, підкорив навіть прискіпливих російських журналістів. Один із них вчора написав: «Всі ламаються, вічний тільки Шовковський». Золоті слова.

Домагой Віда – 3

У київському матчі хорват діяв на лівому фланзі, проте тепер туди повернувся Антунеш. З правого краю Віда часто вибігав в атаки, виконав кілька гострих подач у штрафний майданчик, які, проте, було нікому замкнути. Назагал динамівський універсал багато рухався, працював, але водночас грішив браком.

Євген Хачеріді – 5

Був однією з найпомітніших фігур матчу. Наче тінь виринав поруч із Агуеро, нав’язуючи йому максимально неприємну опіку. Із завданням впорався, чим, напевно, справив хороше враження на Роберто Мартінеса, головного тренера «Евертона», який із трибун стежив за грою «Динамо».

Александар Драговіч – 4

Важко чимось серйозним дорікнути австрійцеві. Працював, хіба що не так помітно, як його партнер Хачеріді.

Віторіну Антунеш – 3

Аналогічна історія відбувалася і з протилежного Домагою Віді флангу. Антунеш також йшов уперед, але його передачі не знаходили адресата. Не спрацював інший козир португальця – гарматні удари здалеку. Навіть можливості для них не трапилося.

Денис Гармаш – 2

Зіграв краще, ніж два тижні тому, коли Ребров зняв його з гри ще в першому таймі. Але, знову ж таки, із завданням встановити контроль над м'ячем у центрі поля не впорався, Туре і Ко не зупинив, в атаці теж не допоміг.

Мігель Велозу – 2

Запам'ятався великою кількістю неточних передач, а його подачі зі стандартів стали легкою розминкою для Джо Харта.

Андрій Ярмоленко – 3

Тримав м'яч, пасував партнерам, але самотужки пробився на улюблену ударну позицію лише одного разу, коли надіслав «пакуночок» прямо в руки голкіперу «Сіті». У другому таймі вимушено діяв на позиції центрфорварда, де не досягнув жодних успіхів. Назагал перевершував багатьох партнерів в активності і роботі з м'ячем.

Віталій Буяльський – 2

Не стільки допомагав у відборі, як намагався бути корисним в атаці. Але там рухався хаотичним болідом. Мав змогу принести «Динамо» мінімальну перемогу на останніх хвилинах, однак пробив безхитрісно.

Олег Гусєв – 2

Провів на полі 63 хвилини, але не зумів по-справжньому напружити оборону господарів. Прикро, та швидкість у ветерана вже не та, що колись.

Лукаш Теодорчик – 2

Поляк знову загубився на полі, так і не зрозумівши, як вийти з-під опіки масивних центрбеків «Сіті». Якісних подач на голову Тео не було, а внизу із обороною англійців краще могли б розібратися Мораєс, який пропускав гру через травму, або Кравець, який у «Штутгарті». Печаль…

Виходили на заміну

Дерліс Гонсалес – 2

З'явивився на полі одразу після перерви, замінивши Теодорчика і зайнявши місце на улюбленому правому фланзі замість Ярмоленка. Високих очікувань не виправдав.

Олександр Яковенко – 2

Міг стати героєм матчу, якби на останніх секундах таки переграв Харта з близької відстані. Але, на жаль, на табло залишилися нулики. В усьому іншому принципово не відрізнявся від партнерів.

Сергій Сидорчук – 2

Увійшов у гру на 64-ій хвилині, а через 10 хвилин обрізався, організувавши для суперника контратаку на наші ворота – підстрахував Хачеріді. В атаці також був непереконливий, хоча й взяв участь у моменті, який ледь не призвів до голу Буяльського. Цього – мало.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Ярмоленко не вразив, або Навіщо віддавали Кравця? Підсумки матчу "Ман Сіті" - "Динамо"